Milija1 parašė:
As dariau 2 d iki mm tai jau rode ryskiai ll
Na reiškia neigiamas pas mane 😟😢😡
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįMilija1 parašė:
As dariau 2 d iki mm tai jau rode ryskiai ll
mixtee parašė:
Nenusiminkit kai perdegsite planavimu ims ir uzkibs man jau antra karta taip buvo kai jau nuleidau rankas ir uzkibo
Milija1 parašė:
Nenusiminkit kai perdegsite planavimu ims ir uzkibs man jau antra karta taip buvo kai jau nuleidau rankas ir uzkibo![]()
Na tikiuosi! 😍 laukt reikes mmm bet dar jei nepasirodys vistiek pabandysiu po poros dienu pasidaryt ryte 😊
mixtee parašė:
Na tikiuosi! 😍 laukt reikes mmm bet dar jei nepasirodys vistiek pabandysiu po poros dienu pasidaryt ryte 😊
O ar speneliusbskauda? Ar krutine? Nes man spenelius pradejo skaudet tai supratau kad kazkas ne to
Milija1 parašė:
O ar speneliusbskauda? Ar krutine? Nes man spenelius pradejo skaudet tai supratau kad kazkas ne to![]()
Ne man visada labai pries mm skauda krutinę, o si cikla visiskai jokiu pojučių krutinėj, todel ramiai laukiau mm, bet kai nepasirode susimasčiau, nes man labai reguliarios būna.. pilva skauda jau gal savaitę laiko , lyg tuoj susirgsiu ir taip tesiasi visą savaitę.. tai skauda tai nurimsta ir bendras silpnumas kankina.. gal tiesiog yra kitų priežasčių. 😟
Bet žinokit neskubėkit su tais daktarais, nes gal ov pas jus įvyko nesenai, t.y. vėliau nei įprastai, todėl ir mm ateis vėliau. Mano ciklas visad 32-33CD, OV būna 18-19CD, šįkart ginė pamatė OV burbulą echoskopu 15CD, taip pat ir OT daugmaž teigiamas tuomet buvo, o dabar praėjus savaitei po matytos OV jaučiu krūtinę, kai ją turėčiau pradėti jausti po gerų 4-5 dienų, vadinas OV įvyko ankščiau nei įprastai, tai ir mm ateis (tikiuos neateis) ankščiau t.y. 29CD.
Sveikos , kaip gyvuojat??
Situacija tokia: prieš mmm visada maudžia gimda, skauda krūtinę, bet tai būna savaitė prieš. Šį mėn gimda maudžia dvi savaitės prieš mmm,krūtinė pradejo skaudeti, tik 28d balandzio kai sirgti turejau. Mmm nera dar, siaip man retai kada veluoja.. . Nors turejau stresiuko, gal ir susimaise tas organizmas😑galvoju jei nesusirgsiu iki sekmad pasidarysiu testa...
Bangelėė parašė:
Sveikos , kaip gyvuojat??
Situacija tokia: prieš mmm visada maudžia gimda, skauda krūtinę, bet tai būna sava…
Nu pasidarykit🤷♀️
Kristeegle parašė:
Sveiki.ar gali su spirale veluoti menesines pora dienu?
Pora dienu dar cia ne velavimas
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai