vikadi parašė:
Taip 8DPO, bet as jau beveik isitikinusi, kad kazkas kabinasi. Jau ir pykinti pradejo siek tiek?Tik kad klausimas ar isilaikys ir isitvirtins iki mm dienos.
O kada NT?
vikadi parašė:
Taip 8DPO, bet as jau beveik isitikinusi, kad kazkas kabinasi. Jau ir pykinti pradejo siek tiek?Tik kad klausimas ar isilaikys ir isitvirtins iki mm dienos.
O kada NT?
Milanno parašė:
Rodziau cia aisku vaiduokliuka easy visos mate :)), dabar tik neturiu foto, o cia kad ir kiek tiuningo nesimato kazkoks neaisku, zodziu x failai kazkokie ?? , tai d…
Tą pirmą easy ir aš mačiau, maniau, kad dar vieną pasidarei irneaiškus vaiduoklis, nu bet mm nėra, tai vilties tikrai yra
Good Karma parašė:
Tą pirmą easy ir aš mačiau, maniau, kad dar vieną pasidarei irneaiškus vaiduoklis, nu bet mm nėra, tai vilties tikrai yra![]()
man mm tik apie penktadieni turi but, bet su tokiu prolaktinu butu tikrai stebuklas?
Milanno parašė:
Man su skydliaukės antikūnais atrodo kad būtų stebuklas ir pačiai, nes gerokai viršija normas. Tai lauksiu testuko penktad.
Good Karma parašė:
Man su skydliaukės antikūnais atrodo kad būtų stebuklas ir pačiai, nes gerokai viršija normas. Tai lauksiu testuko penktad.![]()
Jei tik del ATPO tai esu macius moteryciu komentarus kad pastoja, del to tai gali but du bruksniukai
Kinder3 parašė:
Jei tik del ATPO tai esu macius moteryciu komentarus kad pastoja, del to tai gali but du bruksniukai![]()
Aha, su atpo pastoja, o kaip su anti Tg nieko nemačiau pas nei vieną, pameni pas mane su anti Tg antikūnais reikalų yra
Good Karma parašė:
Aha, su atpo pastoja, o kaip su anti Tg nieko nemačiau pas nei vieną, pameni pas mane su anti Tg antikūnais reikalų yra![]()
O gavai ats?
-burbė- parašė:
O gavai ats?
Dar negavau, tikiuosi rytoj jau bus įkeltas, skambinsiu po pietų klausti
Kinder3 parašė:
Koks ciklas? Ar ilgai reiks laukt to teigiamo?
28-31ciklas .nuo 4iki 7dieniu man ilgos dienos .db pramuso gerokai stipriau net nezinau kaip sia ciklas praeis .po mmm planuoju nueiti iki daktares kad patikrintum kokius vitaminus israsys
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai