Good Karma parašė:
Dar negavau, tikiuosi rytoj jau bus įkeltas, skambinsiu po pietų klausti![]()
Tai kodel taip ilgai ji daro
Good Karma parašė:
Dar negavau, tikiuosi rytoj jau bus įkeltas, skambinsiu po pietų klausti![]()
Tai kodel taip ilgai ji daro
-burbė- parašė:
Tai kodel taip ilgai ji daro![]()
Tris dienas daro tą tyrimą kažkaip, žinojau ir anksčiau kai dariausi pirmą kartą , bet galiu ir negauti rytoj iki vizito pas endo tų tyrimų, tik vakare gal įkels, nes tyrimą kraują į labę išvežę po pietų
Good Karma parašė:
Aha, su atpo pastoja, o kaip su anti Tg nieko nemačiau pas nei vieną, pameni pas mane su anti Tg antikūnais reikalų yra![]()
As pastojau su Anti tg padidejusiu. Pagal normas kliniku norma jo buvo iki 29 o pas mane buvo 42. O anti tpo norma iki 78 o pas mane buvo 171
ivetamikulskaite parašė:
As pastojau su Anti tg padidejusiu. Pagal normas kliniku norma jo buvo iki 29 o pas mane buvo 42. O anti tpo norma iki 78 o pas mane buvo 171
Kaip įdomiai, kur dariausi labės norma iki 115, o pas mane buvo 525, na apie mėnesį dabar geriu tiroksiną, tai TTH nukrito, gal ir anti Tg tikiuosi nukrito, o ATPO pas mane nerado. o gal žinote ką tas anti Tg rodo? kokia pas jus diagnozė?
Bozke parašė:
Ar galima nestukem gerti.magni deasporali du kart dienoj? Ne per daug?aciu
Galima, jei yra poreikis - spazmuoja, padidėjęs gimdos tonusas, kietėja pilvas ir pan. Aš geriu. Bet keli ginekologai, su kuriais bendravau šio nėštumo metu, buvo prieš magnį ankstyvuoju nėštumo metu. Tik nuo 12-16 sav jau taip lengvai jį leido gerti. Pirmą trimestrą gerdavau vieną kartą dienoje su tam tikrom pertraukom, nes maudė pilvą.
Good Karma parašė:
Kaip įdomiai, kur dariausi labės norma iki 115, o pas mane buvo 525, na apie mėnesį dabar geriu tiroksiną, tai TTH nukrito, gal ir anti Tg tikiuosi nukrito, o ATPO …
Pas mane hormonai normose visi tik tie pakile antikunai. Bet jokio gydymo as negavus,o daug metu juos pakilusius turiu. Neskyre gydymo nes hormonai idealus visi. O diagnoze - autoimuninis tiroiditas
Rasyte12 parašė:
Labas rytas![]()
Situacija tokia.. vis keliau savo vaiduokliukus.. visi testai buvo aiskiais vaiduo…
Oi mergyt.. Kaip skauda sirdi uz jus, suprantamas mums jusu begalinis noras..
Good Karma parašė:
Aš žinokit rodžiau valią ir šį ciklą išlaukiau mm dienos, o taip tai testupdavausi jau nuo daug anksčiau, bet kas iš to, vistiek tie testai iš manęs tyčiojasi ar ve…
as bandysiu keleta nusipirkt.. poryt ir sestad pagadinsiu,imesiu jusu teismui jei bus itartini
ivetamikulskaite parašė:
Pas mane hormonai normose visi tik tie pakile antikunai. Bet jokio gydymo as negavus,o daug metu juos pakilusius turiu. Neskyre gydymo nes hormonai idealus visi. O …
labukas,pas mane ir ta pati beda su skydliauke.Geriu tiroxina. kiek antikunai? siaip jei virs normos,turi skirt gydyma... ?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai