_BurBė_ parašė:
Kaip as noreciau salto alaus, balto su citrina![]()
![]()
O gerą temą čia užmačiau. Aš ir noriu alaus, nealkoholinis man nepadeda savęs apgaut
_BurBė_ parašė:
Kaip as noreciau salto alaus, balto su citrina![]()
![]()
O gerą temą čia užmačiau. Aš ir noriu alaus, nealkoholinis man nepadeda savęs apgaut
Labukis
man čia toks klausimas iškilo kas esate Vilnietės gal galite pakomentuoti kur geriau ar centro poliklinikoje ar antakalnio? gal teko susidurti? nes dabar esu centro bet planuoju galbūt persiregistruoti į antakalnio, tik įdomu kaip ten su ginekologais, šeimos gydytojais ir pačia aplinka?
Cinderella. parašė:
Labukisman čia toks klausimas iškilo kas esate Vilnietės gal galite pakomentuoti kur geriau ar centro poliklinikoje ar antakalnio? gal teko susidurti? nes dabar…
Aš einu centro, esu patenkinta savo gydytoja ginekologe, kuri aiškinosi ir nevaisingumo priežastis, o dabar ir prižiūri nėštumą. Pas šeimos retai lankausi, nesu ja patenkinta
Bet kai reikia nueinu, tai duoda siuntimų, tyrimų, jei reikia.
Kristina_Ka parašė:
Aš einu centro, esu patenkinta savo gydytoja ginekologe, kuri aiškinosi ir nevaisingumo priežastis, o dabar ir prižiūri nėštumą. Pas šeimos retai lankausi, nesu ja …
o pas kokia centro ginekologe lankotės?
nes aš tai pastaraisiais metais būna nueinu pas Bogdanoviene, šiaip pradžiai lyg ir nieko gydytoja bet paskutinis vizitas tai buvo toks greitukas sakyčiau, mažai dėmesio sulaukiau ant greito viskas...
Cinderella. parašė:
o pas kokia centro ginekologe lankotės?nes aš tai pastaraisiais metais būna nueinu pas Bogdanoviene, šiaip pradžiai lyg ir nieko gydytoja bet paskutinis vizitas…
Iš pradžių visada eidavau pas Oršauskienę patikroms, kai neturėjau rimtesnių problemų. Kai metus nesulaukėm gandrų, ji mane nusiuntė pas Venskutonienę dėl nevaisingumo ištyrimo ir gydymo, pas ją ėjau netoli metų laiko ir pasilikau dabar pas ją toliau. Bet ji skaitosi II lygio gydytoja, tai pas ją einant reikia turėti siuntimą
Bent jau pirmą kartą.
Cinderella. parašė:
o pas kokia centro ginekologe lankotės?nes aš tai pastaraisiais metais būna nueinu pas Bogdanoviene, šiaip pradžiai lyg ir nieko gydytoja bet paskutinis vizitas…
Antakalnyje su pirmu nėštumu lankiausi pas Nenarokovą, visi labai ją giria, tik eilės patekti labai didelės (man asmeniškai ji patiko, tik jos seselė ne, taip labiau dalykiškai apžiūrėdavo, bet nėštumas buvo sklandus tai nelabai buvo ką ir daryti) . Dabar esu persirašiusi į centro polikliniką, ėjau kelis kartus pas ginekologę Statnickaitę, jauna faina gydytoja, labai atidžiai viską išsiklausinėjo pažiūrėjo, paaiškino. Kol kas nėštumo nepavyko suplanuot, bet yra pašalinių veiksmų ;/
Cinderella. parašė:
Labukisman čia toks klausimas iškilo kas esate Vilnietės gal galite pakomentuoti kur geriau ar centro poliklinikoje ar antakalnio? gal teko susidurti? nes dabar…
Antakalnio ginekologai nieko gero. Vienintelis Luza vertesnis demesio.
O Centro - teko girdeti jog Venskutoniene gera.
Telegraph parašė:
Antakalnio ginekologai nieko gero. Vienintelis Luza vertesnis demesio.
Lūžos jau nebėra Antakalnyje🙂
Cinderella. parašė:
Sveiki. As antakalnio poliklinikoje. Seimos ir ginekologe mano suuuuper, o visi kiti gydytojai - kaip pakliusi... Buna aisku visokiu ;)
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai