Piewa parašė:
Jei 7 gaunas sestadienis tai vaziuociau kur labe dirba sestadieniais, o jei sekmadienis -tada 8dpo
Supratau, ačiū
mano supratimu, 7 dpo pas mane bus šeštadienis, tai pasižiūrėsiu kuri laboratorija dirbs.
Piewa parašė:
Jei 7 gaunas sestadienis tai vaziuociau kur labe dirba sestadieniais, o jei sekmadienis -tada 8dpo
Supratau, ačiū
mano supratimu, 7 dpo pas mane bus šeštadienis, tai pasižiūrėsiu kuri laboratorija dirbs.
Blueberry parašė:
Supratau, ačiūmano supratimu, 7 dpo pas mane bus šeštadienis, tai pasižiūrėsiu kuri laboratorija dirbs.
![]()
Arba gali penktadieni i vakara bandyt
Barbee parašė:
Kam yra bedu su skydliauke? Turiu as autoimunini tiroidita..hipo .. man cia netiketai pries 2 metus nustate. Galvoju ar tas turi itakos pastojimui? Kas kiek laiko t…
As turiu bedu su skydliauke, ta pati diagnoze, bet pastojimui netrukde.
Saulytė5 parašė:
Ar buvo tokiu pas kurias ciklas buvo labai nereguliarus ir norejote pastoti, todel skyre duphastona gert? Nuo kelintos cd geret ar padejo?
Nuo tos, nuo kurios paskyre gert.
Raganeleee parašė:
Nuo tos, nuo kurios paskyre gert.
O tai buvo po ov? Ar nesekdavot?
Burbe:
Aš tokius paprastus esu pasidarius:
Kraujo pilna tyrimą (kad patikrint ar viskas ok su D vitaminu ir pan)
Kiaušintakių praeinamumą
lytiškai plintančias ligas
Šlapimo pasėlio tyrimas
Gimdos kaklelio (bet čia nzn ar susiję)
Skydliauke esu Darius prieš tai tai viskas ok buvo
Na ir siaip pas gine apsilankymai, gimdos gleivine ir oan.
Vyro turtą tyrem
Dabar paskirtas trijų men profilaktika: 5 dienas po mm geriu Ov skatinančius/gerinančius hormonus, paskui nuo 18 cd progresterona.
Zaza2 parašė:
Burbe:
Aš tokius paprastus esu pasidarius:
O kodel nuo 18cd? O gine echo daro pries ov?
_BurBė_ parašė:
Arba gali penktadieni i vakara bandyt
Kai darėtės kraujo tyrimus, nereikėjo būti nevalgius ir negėrus? Kažkaip man atrodė, kad maistas įtakos rezultatams neturėtų turėti, tačiau pasiskambinus į labaratoriją perspėjo būti nevalgius. Kažin ar tikrai? Galvoju, gal nesigilino į mane dominančius tyrimus?
Blueberry parašė:
Kai darėtės kraujo tyrimus, nereikėjo būti nevalgius ir negėrus? Kažkaip man atrodė, kad maistas įtakos rezultatams neturėtų turėti, tačiau pasiskambinus į labarato…
hormonams tikrai maistas ar paros laikas neturi įtakos. nebent prl patartina nevartot kavos ir ryte tirtis
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai