Lauryciukas parašė:
vidurkis 29![]()
Tai jau turejo ov but ivykus
na gal bus ilgesnis ciklas, meginkit dar pora dienu pasitestuoti
Lauryciukas parašė:
vidurkis 29![]()
Tai jau turejo ov but ivykus
na gal bus ilgesnis ciklas, meginkit dar pora dienu pasitestuoti
...Tiesiog... parašė:
Kaip manot koks geriau nt gal skaitmeninis? Jis manau visad teisybe turetu rodytjei pvz vakare darysiu nt
![]()
jums jokio skirtumo kada ir koki ta nt daryt,as manau,nes jau vasaris,o sirgot tai gruodi🤷♀️nebent jusu ciklai po 50 dienu ir pan🤷♀️
...Tiesiog... parašė:
Kaip manot koks geriau nt gal skaitmeninis? Jis manau visad teisybe turetu rodytjei pvz vakare darysiu nt
![]()
Jeigu negaila 20€ galima ir ta Clearblue. Neatsimenu ištikrųjų kainos,bet jaučiu panašiai. Aš jį nebent daryčiau tik tuo atveju,jeigu pigus ir paprastas bent vaiduokliuotų ☺️ O kad pigesnis nerodys,o skaitmeninis rodys tai tikrai ne ☺️ Jeigu rodys,tai rodys abu,tiek papratas,tiek skaitmeninis ☺️
jonre parašė:
Jeigu negaila 20€ galima ir ta Clearblue. Neatsimenu ištikrųjų kainos,bet jaučiu panašiai. Aš jį nebent daryčiau tik tuo atveju,jeigu pigus ir paprastas bent vaiduo…
Nu bandysim paprasta
bet 10 miu yurbut geriausia,jie jautriausi ? Matot merginos as ne lt
del to klausiu nes cia ir paprastas nt kainuoja pigiausias apie 8 eu
kiti vaitineje apie 20 eu
...Tiesiog... parašė:
Nu bandysim paprastabet 10 miu yurbut geriausia,jie jautriausi ? Matot merginos as ne lt
del to klausiu nes cia ir paprastas nt kainuoja pigiausias apie 8 eu…
Čia kur jus gyvenate nėra paprasti 10miu tęsto visi nuo 20miu testai,esu radusi kažkada pakuote kurioje 8testai tiksliau testo juostelės tai tos buvo 10miu kaina apie 25eurus.
Lauryciukas parašė:
Merginooosbliamba šiandien pasidariau OT ir visiškai tuščias
vakar ryte dar vaiduoklis buvo, o vakare kažkaip nesumąsčiau pasidaryti OT. Tempė pakilusi nuo v…
Patariama OV testus daryti po pietų (14-16h), o ne ryte, nes LH banga piką pasiekia dieną, priešingai nei NT kurį geriau daryti rytais. Bent aš juos darau 15h-16h, va tada tai ir vaiduokliai ryškesni, o ir pati juostelė OV dieną būna ryški ryški, klausimas kaip būtų jei daryčiausi ryte, todėl nenoriu gadinti ir skubėti.
Darykit toliau OT, ciklai gali svyruoti, ir OV dar tik įvyks ant dienų. Aišku, jei OV įvyks vėliau, tai ir mm nusivėlins, tad truputėlį kantrybės.
Aišku ir ND nepakenks artimiausiomis dienomis.
Kregzdute1 parašė:
Darykit ND ir tikekites geriausio!
Labai tikiuosi...
coliuuuke parašė:
Patariama OV testus daryti po pietų (14-16h), o ne ryte, nes LH banga piką pasiekia dieną, priešingai nei NT kurį geriau daryti rytais. Bent aš juos darau 15h-16h, …
Nu neiškenčiau ir vakar ir šiandien su tais OT
šiaip iki vakar darydavau po darbo apie 18 h ;) Dar pabandysiu vieną padaryti vakare ;)
Vabaliukas09 parašė:
Čia kur jus gyvenate nėra paprasti 10miu tęsto visi nuo 20miu testai,esu radusi kažkada pakuote kurioje 8testai tiksliau testo juostelės tai tos buvo 10miu kaina ap…
coliuuuke parašė:
Patariama OV testus daryti po pietų (14-16h), o ne ryte, nes LH banga piką pasiekia dieną, priešingai nei NT kurį geriau daryti rytais. Bent aš juos darau 15h-16h, …
O, sito nezinojau, kad OV geriausia daryti po pietu! Bandysim!
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai