cheere23 parašė:
turetu but 8-10 tam tarpe😅🤭
Oi dar daug laiko. Greit pamatysi savo dvi juosteles. Rytoj testuosites?🙈
cheere23 parašė:
cheere23 parašė:
Man 9-10😀
NerBa parašė:
Juokingiausia, kad pati stebedavausi nestukiu inoriais tokiais.... dabar pati: cipsai su uogiene arba kondensuotu, tynginys su marinuotu agurku ar dar koks nesamoni…
Tegu paragauja gal patiks ir jam 🤣
vazi parašė:
nebeturiu namuose testuku, tai manau, jei veluos tada nusipirksiu. Nebesigadinsiu nervu😅 nes pasidariau, pamaciau tuscia nt, sueme nervas, pyktis iki pykinimo😤😤😤
cheere23 parašė:
nebeturiu namuose testuku, tai manau, jei veluos tada nusipirksiu. Nebesigadinsiu nervu😅 nes pasidariau, pamaciau tuscia nt, sueme nervas, pyktis iki pykinimo😤😤😤…
O savijauta kokia?
Aš blemba durne tiek tu testu turiu kad eksperimentais užsiimu, nors žiūriu jau mažėja 😂😂😂 livsane jau nebeliko 😂
vazi parašė:
O savijauta kokia?
Aš pamenu sėkminga mėnesi turejau 14 testų - visus pabaigiau😀😀 Pirmi 2 buvo tušti, visi kiti jau || . Viskas gražiai sudėta atsiminimui😀 Nei vieno neišmečiau❤️
vazi parašė:
O savijauta kokia?
savijauta idomi😅😅
musa karstis, maudena pilva, bet kitaip nei pries mm, kazkur auksciau😂😂 krutine siek tiek jautri, bet nelabai😅 sivakar skrandis streikuoja, i maista paziuret negaliu, viduriai uzkieteje, isskyru daug ir visada slapia🤣🤣🤣🤣
bet testai neigiami, tai cia tiesiog pries mm jau visi simptomai😃😃
cheere23 parašė:
savijauta idomi😅😅
musa karstis, maudena pilva, bet kitaip nei pries mm, kazkur auksciau😂😂 krutine si…
Jo šlapia ir man, bet mane biski purto, kaip višta pasisiausus vaikštau, bet temperatūros nėra 🤷🏻♀️
Ieva parašė:
Aš pamenu sėkminga mėnesi turejau 14 testų - visus pabaigiau😀😀 Pirmi 2 buvo tušti, visi kiti jau || . Viskas gražiai sudėta atsiminimui😀 Nei vieno neišmečiau❤️…
Likusius, kartu su ot, irgi pasilikau. Susipakavau graziai. Tegu buna tas atsiminimas. 😇😇😇
vazi parašė:
Šiandienos neturėjimas ką veikti 😵💫 ir kaip ramiai miegoti kai tave taip mausto testai? 😂
Paryškėję atrodo, gal bus tikrai kibimas ♡
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai