Lylaa parašė:
Sveikos planuotojos, trumpai apie save. Buvau stebėtoja tokia labiau šio forumo. Bet va kai nutinka tai nutinka, planavom su vyru lekiuka, atrodo nei mažai nei daug…
Nieko nematau siame nt 🤔
Lylaa parašė:
Sveikos planuotojos, trumpai apie save. Buvau stebėtoja tokia labiau šio forumo. Bet va kai nutinka tai nutinka, planavom su vyru lekiuka, atrodo nei mažai nei daug…
Nieko nematau siame nt 🤔
Lylaa parašė:
Matau ir aš
Lylaa parašė:
Nieko nematyti, gal kitą testą verta pabandyti
Lylaa parašė:
Matau ☺️
2rogue parašė:
Matau vaiduokliuką 🥰 sveikinu 🌺
Ačiū 🌹
Po dvieju dienu kartosiu, nuuu nesitiki pačiai tikrai dar
Lylaa parašė:
Nematau 😔
Vidurvasarė parašė:
Sveikos, merginos. Iki Mm liko 3 dienos, neiškenčiau ir šįryt pasidariau testuką. Ką manote? Pagal instrukciją palaukiau 3 min.:
Ryškekit ❤️
Vidurvasarė parašė:
Sveikos, merginos. Iki Mm liko 3 dienos, neiškenčiau ir šįryt pasidariau testuką. Ką manote? Pagal instrukciją palaukiau 3 min.:
Ojj koks jau ryskus pas jus
sveikinimai ir jums!! Ryskekit lauksim irgi po dviejų dienu pakartotinai
🤘
Managa parašė:
Sveikinu visas pamačiusias teigiamus testus! Aš šį mėnesį žiūriu ar vyksta ovuliacija, jei ne tai su vyru jau aptarėm tolimesnį planą, ką darysime![]()
Koks planas? Normalu iki metų nesulaukti, nepergyvenkite 🌹
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai