RaBa parašė:
Sveika,
Man panašiai buvo, atrodo gaudžiau, bet taip antro ryškaus brūkšniuko ir neužgaudž…
Kaip smagu! Iskart pozityviu minciu pridejo jusu istorija
RaBa parašė:
Sveika,
Man panašiai buvo, atrodo gaudžiau, bet taip antro ryškaus brūkšniuko ir neužgaudž…
Kaip smagu! Iskart pozityviu minciu pridejo jusu istorija
O man šiandien 29cd, kaip ir mm diena. Bet vėl turbūt vėluos. Praeitą mėn 32cd sulaukiau. Kaip užkniso. Ankščiau kaip laikrodis buvusios, dabar ateina kada nori. Jokių pms nejaučiu, tai spėju, dar kelias dienas nelauk. NT irgi nedariau, nes veiksmas normalus vyko tik 21cd, tai tikimybė praktiškai nulinė.
Ar yra likimo draugių, nesulaukusių mm vakar- šiandien?
Sveikos. Noriu patarimų.. logiškai atrodo neįmanoma,bet myliukas buvo visai ne per ovuliaciją,o po jos,ciklas po pirmo nėštumo sutrumpėjo nuo 28d. Iki 24-25,ryt kaip ir turiu susirgt. Sugadinau 2 testus užvakar ir vakar,krūtinė jautri grynai kaip prieš mm,po wc apsivaliau ir pamačiau rusvų dėmelių,dieną pajaučiau drėgnumą,pagalvojau,kad pramušė,bet buvo daug balkšvų išskyrų. Kažin gali kas čia būt ar aš jau svaigstu🤔 pridursiu,kad kelias dienqs keistai maudė kairėj pusėj pilvą.dažniausiai OV labai po gimdymo jaučiu,o pačių mm skausmų ne ir prieš jas nieko nebūna nei tempimų nei nieko
Akunamatata parašė:
O man šiandien 29cd, kaip ir mm diena. Bet vėl turbūt vėluos. Praeitą mėn 32cd sulaukiau. Kaip užkniso. Ankščiau kaip laikrodis buvusios, dabar ateina kada nori. Jo…
As
bet balta
Ayyyda7 parašė:
Sveikos. Noriu patarimų.. logiškai atrodo neįmanoma,bet myliukas buvo visai ne per ovuliaciją,o po jos,ciklas po pirmo nėštumo sutrumpėjo nuo 28d. Iki 24-25,ryt kai…
Gal tiesiog jau mm teplioja ir tuoj pareis..
Anilev parašė:
Sveikos, nepykit, kad ne į tema. Bet aš labai dideliam strese esu.. Ar labai kritinis PGR?
jau nepatenka į normas, reikia skubiai kelti, nors jūsų jau nemažas nėštumas. Skubiai konsultuočiausi su ginekologe 🙏🏻
pura_vida parašė:
jau nepatenka į normas, reikia skubiai kelti, nors jūsų jau nemažas nėštumas. Skubiai konsultuočiausi su ginekologe 🙏🏻
Pasikonsultavau. Užtrukau kol radau savo ginekologės asmenini numeri. Išrašė vaistu. Nebūtu labai kritinis gal, bet Sekmadieni nakti, turėjau siaubingai stipru kraujavima.. Labai tikiuosi, kad viskas susitvarkys. Ačiū ❤️
Anilev parašė:
Pasikonsultavau. Užtrukau kol radau savo ginekologės asmenini numeri. Išrašė vaistu. Nebūtu labai kritinis gal, bet Sekmadieni nakti, turėjau siaubingai stipru krau…
Siaubingai stiprų kraujavimą tokiam nėštumo laike ir nė nebuvot priėmime?
Prg čia jau gali būti ne priežastis, o pasekmė. Ne vaistus gert, o pirmiausia žiūrėti ar leliukui dar viskas ok.
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai