Smurfetta3 parašė:
O gal kas bandė tokį testą iš kraujo? Šiandien gavau 😁 įdomu bus išbandyti
O,sudomino. Tokio dar nemačius. Manau turėtu rodyt tiksliau nei iš šlapimo. Pasidalinkit patirtim. 🙂
Smurfetta3 parašė:
O gal kas bandė tokį testą iš kraujo? Šiandien gavau 😁 įdomu bus išbandyti
O,sudomino. Tokio dar nemačius. Manau turėtu rodyt tiksliau nei iš šlapimo. Pasidalinkit patirtim. 🙂
Lainė123 parašė:
tai aš irgi pusę metu, ir lygiai taip pat tepa rudai, man išvis tepdavo savaitę, o cb vartojant sumažino iki 3-4 dienų, bet ir taip neturi būti, skaitosi kažkaip, k…
na as ne medike sunku kazka pasakyti, cia nezinau kaip bus nes pas ginekologe nesu buvus, pas akusere tik nestumo metu. tai zesim ar isvis siuntima gausiu na jei negausiu vaziuosiu tuomet privaciai
Nepasiduodanti parašė:
Aš va su kaimyne kavos atsigėriau. Kaimynė sakė eis prigult,o aš toliau žolės pjaut. Vet tas galvos skausmas jau už.... Buvo kažkiek praėje,vet toks zvimbimas išlie…
Gal spaudimas pakilęs?
Maniosime parašė:
Kas čia per testas? 🙈
Kažkoks iš kraujo daromas tai sudomino 😁
Noelėėė parašė:
na as ne medike sunku kazka pasakyti, cia nezinau kaip bus nes pas ginekologe nesu buvus, pas akusere tik nestumo metu. tai zesim ar isvis siuntima gausiu na jei n…
o kaip gali neduot siuntimo?
Lainė123 parašė:
o kaip gali neduot siuntimo?
Čia ne lietuva😀 šiaip nežinau,turbūt priklauso nuo gydytojo. Nera dar čia norvegijoje reikėje siuntimo pačiai prašyt tai žėsim. Gal gydytojai pasirodys nepakankamai rimta,nežinau,pamatysim
Noelėėė parašė:
Čia ne lietuva😀 šiaip nežinau,turbūt priklauso nuo gydytojo. Nera dar čia norvegijoje reikėje siuntimo pačiai prašyt tai žėsim. Gal gydytojai pasirodys nepakankamai…
aaa, nesupratau,kad tu iš užsienio
Maniosime parašė:
Gal spaudimas pakilęs?
Nu man pirmoj eilėj tokia .intis buvo. Bet pasimatavau,vos ne idealus 122/64. Man ryte pavalgius buvo trumpam praėje. Čia gal dar tas karštis veikia,gal dehidratacija kokia. Vaistų labai nenoriu gert ir negersiu kol galėsiu iškęst.
Nepasiduodanti parašė:
Nu man pirmoj eilėj tokia .intis buvo. Bet pasimatavau,vos ne idealus 122/64. Man ryte pavalgius buvo trumpam praėje. Čia gal dar tas karštis veikia,gal dehidrataci…
O kava gal užkelia? Aišku jei jau per naktį buvo tai įdomiai, svarbu, kad praeitų, nes jei net spengia ausyse tai labai nemalonu, man kai migrena buvo taip būdavo, nekoks jausmas, bet susitvarkiau emocijas (išėjau iš toksiškų santykių) vitaminai, sportas, mityba įvairesnė tai nebėra, nes man net hormonai buvo išsiderinę, ciklas irgi kvailiodavo
3 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai