Balerina parašė:
laba diena, kaip gyvenat? as siandien pavargau,visa diena ant koju![]()
ka nuveikei? reiktu susitikt mums kada
su kaimynka susipazinti..
Balerina parašė:
laba diena, kaip gyvenat? as siandien pavargau,visa diena ant koju![]()
ka nuveikei? reiktu susitikt mums kada
Caramell parašė:
na man neatidare,kai kaina norejau pazet,tai ir klausiau
mat kai mum reikejo krikstynom neradau kazkaip tu nuomu,tai nusipirkom,tokia kaip ta su melynu.tai tikrai labai fainas dalykas
prie to pacio ir gimtadieni pirma atsventem joje,.nes liepos menuo,tai as nenorejau jokiu kaviniu,sedet uzdaroj patalpo,cia lauke,vasara pats smagumas
![]()
o as visai nesigaliu kad kavinej per mazojo krikstynas buvom,na ir jo ta diena buvo pirmasis gimtadienis.Kadangi buvo rugsejo pirma diena ir oras buvo ne toks jau superinis.Dar kazkaip su vyru zadejom krikstynas daryt kokioj pirtelej su salele,bet labai apsidziaugem kad taip nedarem,nes mazasis neatlaike visos dienos surmulio ir luzo 7valanda vakaro.O taip pagalvojus kokia man butu buvus svente pirtelej,stebet kaip vaikas miega,ziuret kad is lovos neisbildetu svetimoj vetoj....va kai jau vaikai moka vaiksciot tai as suprantu,arba kai visai leliukai kurie tik miega belekur ir visas...Na cia mno nuomone.Mes ir kavnej smagiai pasibuvom,ir tortas ir zvakutes ir zaidimai prie stalo....
Navi parašė:
ka nuveikei? reiktu susitikt mums kada![]()
paskaituose buvau, jau sesija si menesi noriu atsiskaityt,tai dabar vargstu...
po to mieste trynemes , nes tetis atvazeves i svecius buvo, lovyte pirkom...zodziu daug visai nuveikem, o vakare balius nusimato,anytos gimtadienis,tai veikli diena siandien
o del susitikimo as net LABAI UZ!!
Jolancike parašė:
o as visai nesigaliu kad kavinej per mazojo krikstynas buvom,na ir jo ta diena buvo pirmasis gimtadienis.Kadangi buvo rugsejo pirma diena ir oras buvo ne toks jau superinis.Dar kazkaip su vyru zadejom krikstynas daryt kokioj pirtelej su salele,bet labai apsidziaugem kad taip nedarem,nes mazasis neatlaike visos dienos surmulio ir luzo 7valanda vakaro.O taip pagalvojus kokia man butu buvus svente pirtelej,stebet kaip vaikas miega,ziuret kad is lovos neisbildetu svetimoj vetoj....va kai jau vaikai moka vaiksciot tai as suprantu,arba kai visai leliukai kurie tik miega belekur ir visas...Na cia mno nuomone.Mes ir kavnej smagiai pasibuvom,ir tortas ir zvakutes ir zaidimai prie stalo....
as tikiuos kad mana mazius miegos vezime:)) ir jokiu problemu nesudarys:)))
Jolancike parašė:
na as del panasiu priezasci niekur nenorejau dingt is namo kiemo,todel rinkaus palapine,nes galvoju kavineje tai kur ten,miegot jai vakare ir t.t..o cia i lova salia imeciau,racija pajungiau ir ramu
bet kad ir kavineje smagu tai faktas
ypac rugseji,ar siaip lietinga diena..
Navi parašė:
as tikiuos kad mana mazius miegos vezime:)) ir jokiu problemu nesudarys:)))
na aisku visi vaikai skirtingi....
man ir neteko is miesto vaiko ant ranku nest o vezima stumt....
Caramell parašė:
na as del panasiu priezasci niekur nenorejau dingt is namo kiemo,todel rinkaus palapine,nes galvoju kavineje tai kur ten,miegot jai vakare ir t.t..o cia i lova salia imeciau,racija pajungiau ir ramubet kad ir kavineje smagu tai faktas
ypac rugseji,ar siaip lietinga diena..
na diena tikrai nebuvo grazi,lijo protarpiais.Slapia...
Navi parašė:
o kiek mokejot>
na mes cia Danijoje pirkom,per darbo firma,tai nereikejo mokesciu moket tai pigiau gavos,bet dar parvezimas 200lt i lietuva,tai gavos apie 900lt atrodo,o lietuvoj maciau tokia 1200lt,...nu bet isigijom tai betkada tik panorejus galesim panaudot nesukant galvos...
Jolancike parašė:
na aisku visi vaikai skirtingi....
man ir neteko is miesto vaiko ant ranku nest o vezima stumt....![]()
![]()
tai va:)))) mana auksas ne vaikas, nor kad mamos rankos butu stiprios
Jolancike parašė:
na diena tikrai nebuvo grazi,lijo protarpiais.Slapia...![]()
bet net nezinau kas geriau,mum kaip tycia papuole kai buvo virs 30,karscio,tai mazoji susilus nervuota,visa fotosesija suniui ant uodegos vos ne
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai