Jolanta-K@J mama parašė:
220 eur kazkur.
Aciu nes sake 7 14 % nuskaiciuos kazkas tokio kaip sake tai 220 aciu tada gerai
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįJolanta-K@J mama parašė:
220 eur kazkur.
Julija1 parašė:
Nebent NPD netaiket, tada maziau bus.
Julija1 parašė:
Kaip apskaiciuoja vaiko prieziuros ismoka man parasyta 234 priskaiciuota bet nontos sumos mokescius nuskaiciuos tai ka as gausiu?
jei taikėt NPD, tai 214 eur gausit
E-ienė parašė:
jei taikėt NPD, tai 214 eur gausit![]()
214 eur gaudavo, kai minimali ismoka buvo 228 eur. Dabar minimali 234 eur, tai apie 220 eur bus.
Dijadija parašė:
O jus paskaitykit ir pažiūrėkit. Aš nesiskundžiu kad negausiu, užauginau jau du vaikus ir be dekeretiniu ir motynystes atostogų uzauginsiu ir šį, aš tik parašiau ka…
Kas mane domina, pirmiausia ir skaitau istatymus. o ne sodros ar dar kazko klausiu
Jolanta-K@J mama parašė:
Tai kad taikiau tuoj paziuresiu
Jolanta-K@J mama parašė:
Paspaudziau taikytian priklausanti npd
Julija1 parašė:
Tai kad taikiau tuoj paziuresiu
Tai gerai 🙂
As tiesiog jums parasiau, kad jeigu netaiket, tai butu maziau 🙂
Laura86S parašė:
Kas mane domina, pirmiausia ir skaitau istatymus. o ne sodros ar dar kazko klausiu
Kai pasiėmiau slaugyti neįgalų asmenį nemaniau kad sulauksiu dar gandrų, o ir kiek skaityta buvo apie motynyste ir suja susijusiais dalykais ten nebuvo neižodelio
Dar gal galit pasakyt,dabar susimasciau🤔😁
Noriu perleisti vaiko prieziuros ismoka vyrui.
Tai iejau i sodros psl savo paskyra.
Pasirinkau prasymas nutraukti vaiko prieziuros ismokos mokejima.
O kokia data rinktis tiksliai🤔 Si menesi dar negavau ismokos,kuria perveda ~15 diena.
Tai nezinau kaip cia padaryt,nuo kurios datos nutraukti ir perleist vyrui geriausia zymet?🤯
Nuo rugsejo 15? nuo vaiko gimimo datos rugsejo 5? nuo menesio pirmos dienos,tai jau nuo spalio 1 rasyt? kazkaip man tamsus miskas tiesiog bijau primalt š..🙈🤣
zinau kad geriau reikejo daryt kokia savaite iki vaiko gimtadienio ir tada irasyt data kota dieno po gimtadienio kad nutrauktu man o vyrui skirtu,o kaip dabar kai jau po laiko kelios dienos,ar yra reiksme kazkokia didele,ar vistiek si menesi ismokes man ja ar kaip🤯😁
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai