Sugalvojau parašė:
"ilgai" ar "lėtai"?![]()
Ilgai 😅 manau papasakos F vizito metu kas kaip. Mano D-dimer'ai sparčiai kyla 🫣 tai kiba seks dabar
Sugalvojau parašė:
"ilgai" ar "lėtai"?![]()
Ilgai 😅 manau papasakos F vizito metu kas kaip. Mano D-dimer'ai sparčiai kyla 🫣 tai kiba seks dabar
Mažylė1 parašė:
O kada jūsų mamai, močiutei buvo menopauzė, mano močiutei iš mamos pusės berods 49 m, o mano mamai tik 53 m, tai jums turėtų būti panašiai kaip jūsų mamai ar močiut…
Netiesa, keiciasi laikai, keiciasi zmones ir ju organizmai, kazkada 30 mete buvo pagyvenus, dbr ir 50 mete dar jauna grazi moteris, nereikia lygintis i savo mamas mociutes, mes sveikesnes ir pajegesnes jau esam nei jos buvo musu metu
slepd parašė:
Ačiū! Šiek tiek nuraminot, kad ne visoms ir pas F iš pirmo kart pavyskat :)) Man tik atvykus iš LT buvo atlikta histeroskopija nes pirmo vizito metu jau matė polypą…
Kurią ciklo dieną prieš įkėlimą atlieka gimdos prp?
StebuklingaŽaluma parašė:
Ačiū už komentarą.
Ojej, kaip tik F atostogaus mano ciklo pradžioje taip išeina. O kažin, galima praš…
Tai F gi nurodymus atsiunčia net ir atostogų metu ir padarys sodinimą grįžus. Paskubėkite tik vizitui užsirašyti kad viską aptarti
Sugalvojau parašė:
Tai F gi nurodymus atsiunčia net ir atostogų metu ir padarys sodinimą grįžus. Paskubėkite tik vizitui užsirašyti kad viską aptarti
Supratau, ačiū
Bandysiu susisiekti.
SvajonėsLaukianti parašė:
Kurią ciklo dieną prieš įkėlimą atlieka gimdos prp?
Man kiek pamenu atliko 5 ciklo dieną, ir tada 21 cd buvo įkėlimas.
sugar9 parašė:
O jums tos mėlynes ant kojų tiesiog atsiranda? Klausiu nes man niekad nėra buvę taip, kad turėčiau dideles mėlynes arba nepamenu.. aišku su šuniu visur lakstau, tai…
Jo, man geriant, kai jau per daug skystas kraujas, mėlynės pačios atsiranda ir tokios nemažos. Tai jei darys FET - askorutino pagerkit. Ir parašykit koordinatorei jei tikrai pačios mėlynės randasi- gal sumažins aspirino - kas antrą dieną pvz. Tik mano pvz kraujosruvos yra ne 2cm diametro, o gali būti 10cm ir tokia gerokai violetinė (paskui aišku žalia ir geltona). Ir pvz kur nors vidinėje šlaunies pusėj, kur tikrai negalėjau užsigauti. Aš šiaip linkus į mėlynes, tai ne is karto supratau, kai pradėjau gerti aspiriną. O kai po FET padaro krešumo rodiklius, tai praktiškai visada apmažina arba nuima skystinančius, nes jie būna jau ten už ribos. Bet aš neturiu jokių sindromų, kurie įtakotų trombų susidarymą ir prastą kraujotaką. Todėl man nuo aspirino daugiau šalutinių nei naudos
FairLady parašė:
Nes gal turėjo omenyje, kad lėtai švirkšti, kad neprisidaryti kraujosruvų, bet jei ddimeriai kyla, tai gali tekti naudoti iki paskutinių savaičių. Nzn, man dabar kai 2m be rezultatų, tai 9men nėštumo kaip viena diena praeitų - neapibudinčiau "ilgai"
Optimiste222 parašė:
Netiesa, keiciasi laikai, keiciasi zmones ir ju organizmai, kazkada 30 mete buvo pagyvenus, dbr ir 50 mete dar jauna grazi moteris, nereikia lygintis i savo mamas m…
Kažkaip pas vyrus su pajėgumais prastai su kiekviena karta deja. Be to, mūsų mamos ir senelės nelakstė su elektroninėm cigaretėm, vynučiais kiekvieną penktadienį, neturėjo tokio sėslaus gyvenimo, kaip mes ir tiek chemijos ir slamštmaisčio pasirinkimo parduotuvėj, mikoplastiko taršos ir krūvos chemijos, veikiančios hormonus. Lyginti su praeito amžiaus moterimis, kurios po 6-10 vaikų pagimdydavo be problemų - nelabai tinka. Ir deja ta pačia kreive eina ir IQ regresas su kiekviena karta, ko mokslininkai paaiškinti negali. Bei faktas tas, kad dabar su kiekviena karta ankstėja lytinis brendimas (Mm pradžia), ko pasekoje ankstės ir menopauzės, nes per 2 kartas staiga su daugiau kiausialasciu negimstama. Ką mes turim kitko nei buvusios kartos - skalbiankes ir pampersus bei kokybiškesnę pažangią mediciną. Ir tikimybę nugyventi ilgesnį gyvenimą kūnui(!), bet deja dėl atitinkamo elgesio ir galimybių turėti daugiau blogų įpročių bei užterštos aplinkos - mūsų mamos ir senelės turi daugiau šansų pragyventi daugiau metų būdamos šviesaus proto. Deja.. Evoliucija nevyksta per 2 kartas, bet ateityje daugiau tikimybių bus išgyventi toms giminėms, kurios genetiškai tiek gimsta su daugiau kiaušialaščių, tiek ilgiau išlaiko vaisingumą ir kurioms vėliau pasideda menopauzė atsižvelgiant į tendencijas gimdyti vėlai, tiek kurios turi stipresnius vidinius "oksidative stress coping mechanisms" dėl kuo toliau, tuo prastesnės kokybės išorinės aplinkos ir didesnio kiekio meigiamai veikiančių faktorių (stresas, užteršta aplinka ir pan). Atsiprašau už kiek realistinį požiūrį į tai, kas vyksta ir perspektyvas
Per 2 kartas pasikeitė tik požiūris, kad 30metė yra ne sena nurašyta senmergė, o tik pradedanti kurti gyvenimą moteris, kuriai viskas prieš akis. Deja, gydytojai ne veltui skalambija varpais, kad neužsimirškit apie tiksintį biologinį laikrodį, nes tuoj bus per vėlu. Karjerą ar verslą visada galima padaryti, o va su biologiniais vaikais "pasivyti metus" gali nepadėti ir šiuolaikinė medicina.
O dieve, ryte negavau laiškučio iš Marinos, tai galvojau - nenori sugadinti dienos nuo pat ryto, tai vakare parašys, kad nebėra embrionų
Tai karštligiškai paštą tikrinau ir ramiau pasidarė, kai parašė, kad mano kašio komanda auga toliau, apart vienas šiek tiek atsilieka (čia realistiškiems lūkesčiams, jei atkristų jau ir šiandien)
Bliamba, anuos IVF kažkaip taip info nelaukdavau ir buvo ramu.
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai