MonikaPu parašė:
Geriau savo turėt, nes visada paklausia ar savo turi, ir jeigu jau neturi, tada padaro.paslaugą ir duoda![]()
ir dar saugokit, o tai mano puodelį, kuris ryškiai ne ligoninės - išnešė! 😅
Tyzenhauzų g. 18A, VilniusMonikaPu parašė:
Geriau savo turėt, nes visada paklausia ar savo turi, ir jeigu jau neturi, tada padaro.paslaugą ir duoda![]()
ir dar saugokit, o tai mano puodelį, kuris ryškiai ne ligoninės - išnešė! 😅
Del maisto- kaip kam, kazkam patinka,kazkam ne, bet ten vaziuojam gimdyt-ir pirmas svarbus dalykas, tai geras gimdymas, gera gimdymo komanda, ir tinkama prieziura gimdyves ir leliaus.o kitas,keleta dienu pakentet,o ten namuciai, galima ir stovet daryt maista koki norit,bet jauciu ne iki to bus. Dabar gerai ,ir kazkas is namiskiu gali atvezt gaminta maista, o gal per bolt wolt uzsakyt. Ir artimieji salia.ne taip kaip per Covida. Keleta dienu pakentet ir namuciu.nesu isranki maistui,bet aciu kad duoda net tai,negu nieko.
Mamytevi parašė:
Del maisto- kaip kam, kazkam patinka,kazkam ne, bet ten vaziuojam gimdyt-ir pirmas svarbus dalykas, tai geras gimdymas, gera gimdymo komanda, ir tinkama prieziura g…
Tinkama prieziura gimdyves - tai ir maistas, kuris ne ka prastesnis turi buti uz medicinine prieziura.
Mamytevi parašė:
Del maisto- kaip kam, kazkam patinka,kazkam ne, bet ten vaziuojam gimdyt-ir pirmas svarbus dalykas, tai geras gimdymas, gera gimdymo komanda, ir tinkama prieziura g…
Na tokius mokescius mokam, tai negalima sakyt aciu kad duoda.
As nesu isranki maistui, bet prisiziurejus nuotrauku is ligoniniu, tai ka as zinau. Tikrai nesu parsas, kad valgyciau kazkoki jovala. Uz tai ir uzdaviau si klausima apie maista.
Pakentet galima, jei maistas yra valgomas, bet kai pvz atnesa toki maista

Deisė parašė:
As nesu isranki maistui, bet prisiziurejus nuotrauku is ligoniniu, tai ka as zinau…
Prie tos pacios mokesciu temos, man taip pat nesuvokiama, kad oficialiai prasoma moters, atvykstancios gimdyti, atsivezti sau pampersu.
Zuzu9 parašė:
Prie tos pacios mokesciu temos, man taip pat nesuvokiama, kad oficialiai prasoma moters, atvykstancios gimdyti, atsivezti sau pampersu.
Čia tai pritariu.aš turėjau tinklines kelnaites ir dideli paketą po gimdymo.tai gimdykloj akušerė aprėkė kad nesemanių prisigalvojam,ir kad skambint vyrui kad atvežtų pampersų.liuks,guliu katik pagimdžius,mane siuna,o ji moralus skaito🙄🙄
Deisė parašė:
As nesu isranki maistui, bet prisiziurejus nuotrauku is ligoniniu, tai ka as zinau…
Ochesus, cia tai tiesiog juokas per asaras 😅😅😅 na reikia nusiteikti i pagalba sauktis wolt/bolt, jei netycia tokie patiekalai pasitaikytu 😅
Mojake parašė:
Ochesus, cia tai tiesiog juokas per asaras 😅😅😅 na reikia nusiteikti i pagalba sauktis wolt/bolt, jei netycia tokie patiekalai pasitaikytu 😅
VGN tikrai itin prastas maistas..
mano vyras labai labai neišrankus, jam maistą išmest didžiausia nuodėmė, bet jau to patiekto maisto (savo siūlydavau jam suvalgyt) paragavęs nevalgydavo.. tai ten bolt/wolt išvien pas visas kursuoja arba artimieji su termosiukais
Grainaa parašė:
Koks buvo maistas kai aš gulėjau....... Tiesiog neįmanoma valgyti...... Tai kiekviena diena tėvai atveždavo
oooo tas sviestas, pamenu aš kai gulėjau patologiniam tai kosmoso dydžio sviesto gabalą uždėdavo
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai