piririm parašė:
aciu, toliau nezindysiu
Tai kam tada isvis siame forume dar pasisakote, sekmes toliau auginant suneli
piririm parašė:
aciu, toliau nezindysiu
Tai kam tada isvis siame forume dar pasisakote, sekmes toliau auginant suneli
piririm parašė:
aciu, toliau nezindysiu
Jei giliai sirdyje nenoretumet zindyti, tuomet nesilankytumete siame forume
Tikiuosi motinystes instinktas nugales
lankiausi su klausimi kaip nutraukti zindyma, nes tai mano nuomone iejo i sios temos ribas
zinoma kad noriu zindyt ir vis dar zindau, bet labiau nenoriu ir negaliu nei noriu. as neprasiau nuomoniu apie mano pasirinkima prasiau patarimo, tai jei neturit ka patart man i ta prasyma tai ir nerasykit man. kam cia reik mane auklet
piririm parašė:
lankiausi su klausimi kaip nutraukti zindyma, nes tai mano nuomone iejo i sios temos ribaszinoma kad noriu zindyt ir vis dar zindau, bet labiau nenoriu ir negali…
Na, as nelinkiu blogo nei vienam vaikuciui, taip kad atsiprasau, bet patarimu apie zindymo nutraukima nenoriu dalinti
piririm parašė:
lankiausi su klausimi kaip nutraukti zindyma, nes tai mano nuomone iejo i sios temos ribaszinoma kad noriu zindyt ir vis dar zindau, bet labiau nenoriu ir negali…
sunkiai manau gausit cia patarima kap nutraukt maitinima...na dar dar gal kazka patartu jei vaikiukui kokie pusantru, du metai butu,bet 7 savaiciu,na tiesiog ranka turbut nei vienai nekyla kazka patart siuo klausimu...
piririm parašė:
Nutraukimo tema yra tikrai buve atskiru temu, paieskokit ir perskaitykit, vargu, ar cia kas patars tuo aspektu.
Piririm, yra kita tema butent apie maitinimo nutraukima, gal ten patars tau daugiau, arba misinuku temoje, nes sioje mamos maitina truputi ilgiau, taigi ir patirtys skiriasi, tarkim as turiu maitinimo nutraukimo patirties, bet nutraukiau, kai dukra buvo 2 metuku, tai manau didelis skirtumas nujunkyti vaika 2 metuku ir nujunkyti 2 menesiu kudiki,
piririm parašė:
gal ir blogai nes dar vis sirdute forma likus.. as nespaudziau per velai suzinojau man cia is anglijos viena akusere pasake kad joms per kursus taip akcentavo, cia …
kalbant apie pakirpta liezuveli, tai is savo sunelio patirties galiu pasakyti, kad gerai pakirpus, sirdeles formos nebeturetu mesti. mums kai pakirpo, tai niekas nesake, kad reiktu kazka atskirai dar spaudineti. uz tai ta pati vakara, vaikinas jau kaisiojo liezuvi pasimetes
net ir jam buvo keista, kad laisvai juda
Bet ant valgymo labai pasijuto, kad daug geriau valgo, uz tai ir svorio priaugome daug daugiau, nei kad per pirma menesiuka
piririm parašė:
aciu, toliau nezindysiu
O kas nutiko, kad nebenorit maitint?
11 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai