laseli parašė:
ka veikinejat?
Skaitau staipsni apie SKMS ir dreba sirdis net...
P.s. Sveikinimai naujoms mamytems
Labai dziaugiuosi uz jus
Aukit ir stiprekit
laseli parašė:
ka veikinejat?
Skaitau staipsni apie SKMS ir dreba sirdis net...
P.s. Sveikinimai naujoms mamytems
Labai dziaugiuosi uz jus
Aukit ir stiprekit
Brigi parašė:
Jau tu tai kova pamirsk![]()
Uzsimane gi matai
![]()
Zmones silumos laukia
neskubink ivykiu
gelmius parašė:
Skaitau staipsni apie SKMS ir dreba sirdis net...P.s. Sveikinimai naujoms mamytems
![]()
Labai dziaugiuosi uz jus![]()
Aukit ir stiprekit![]()
APIE KA TEN RASO?
laseli parašė:
APIE KA TEN RASO?
Ten apie staigia ir netiketa kudikiu mirti ir kaip jos isvengti., kas papuola i rizikos faktorius ir pan. Jauciuosi ramiau perskaiciusi
gelmius parašė:
Ten apie staigia ir netiketa kudikiu mirti ir kaip jos isvengti., kas papuola i rizikos faktorius ir pan. Jauciuosi ramiau perskaiciusi![]()
Gelmius...tu kazkokius bauginancius straipsnius skaitai man atrodo
kacita parašė:
LABAS rytasas vis dar cia, nakti prasidejo jau man paruosiamieji saremiukai, bent jau as taip galvoju, nes kas 10 minuciu is nugaros skausmas ejo i prieki
tai sakau gal cia jau saremiai, tai gal jau tuoj koks nors veiksmas prades vykti??
kaip jus miegojote??
labukas,
o kaip dabar jautiesi?
as miegojau normaliai palyginus irgi laukiu po truputi kokio nors veiksmo, bet maziuke tik baksnoja mane ir tiek
kacita parašė:
LABAS rytasas vis dar cia, nakti prasidejo jau man paruosiamieji saremiukai, bent jau as taip galvoju, nes kas 10 minuciu is nugaros skausmas ejo i prieki
tai sakau gal cia jau saremiai, tai gal jau tuoj koks nors veiksmas prades vykti??
kaip jus miegojote??
Labas rytas
Tiesa sakant pavydziu tau baltu pavydu, nes man rytoj gimdyt ir NIEKO!!!Zinau, kad buna ir anksciau ir veliau, bet jau nerimas suima kuo toliau tuo labiau:DD
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai