2011.10.17 18:18 (prieš 14 m.)
Sveikos merginos,
as irgi is dirbanciu.Na tiksliau,turbut buvau is dirbanciu.Nes va po siandienos,greiciausiai teks teistis. Turejau 10 dienu biuleteni,del pervargimo. Siandien grizau i darba,tai darbdave buvo tokia nepatenkinta,kad manes gydytojas visam laikui neisleido namo. Nes ji jau nuo lapkricio 1,kita pasamdzius i mano vieta
Tai ji pradejo kalbeti,kad jei taves neisleidzia,tada as ieskosiu grazaus budo tave atleisti is darbo,nes ta kita jau pasamdyta,o jei tik puse mano algos reiks moket
As paskambinau profsajungai ir papasakojau i viska,jie savo ruoztu pastate mano sefe i vieta. Kuri po ju skambucio dar labiau ant manes uzsiuto ir pradejo visiems skambineti ir meluoti,kad ji mane atleisti nori ne del saves,o del to kad as pati noriu iseiti namo ,tik gydytojas neisleidzia
Pirma karta tada as supykus pakeliau balsa ant jos ir pasakiau,kad laikas nustot meluoti
tada prasidejo kosmaras
teko tuoj pat vaziuoti i profsajunga,nes ji ant manes reke
Profsajunga parase jei ispejanti laiska,ir patare man gristi i darba. Ir ka jus manot,as grystu ,o ji mane varo lauk
Tipo issejai ,tai nera tau cia ka daryt
Tai kas man beliko,isvaziavau namo.
Bet kas yra bjauriausia,profsajunga liepe kaip nors susiimti ir ryt vel eit i darba
Isvarys ir ryt,tada mes i teisma.. Oas garantuota kad isvarys