Vikulciuke parašė:
o ka sake daryti? jej negerai
del leukocitu zvakuciu israse. o del svorio tai glvojo kad vaisius neauga, pazejo pilva tai auga viskas normaliai, tai ta svori irase i rizikos faktoriu
Vikulciuke parašė:
o ka sake daryti? jej negerai
del leukocitu zvakuciu israse. o del svorio tai glvojo kad vaisius neauga, pazejo pilva tai auga viskas normaliai, tai ta svori irase i rizikos faktoriu
jovitele8629 parašė:
matai kaip ..seip man svoris irgi labai krito(bet nestumas lb sunkus tada buvo)
na viskas pasitaisys ilsekis ir megink griauzti kazka
Vikulciuke parašė:
matai kaip ..seip man svoris irgi labai krito(bet nestumas lb sunkus tada buvo)
na viskas pasitaisys ilsekis ir megink griauzti kazka![]()
dabar obuoliuka valgau
jovitele8629 parašė:
dabar obuoliuka valgau![]()
kaip jum gerai kade valgot oboliukus..as ju nei pries nestuma valgiau..nei dabar noriu
drakonsz parašė:
sia savaite isgyvenau tikra pykinimu ir vemimu epopeja, siandien lyg pagerejo![]()
tik truputeli neramu del to, kad nebegaliu ziureti i namini maista, jau kelinta diena nieko pati nebegaminu, norisi valgyti nesamones, kiniecius, picas ir panasiai.. tikiuosi tai nepakenks mano vaikeliui..![]()
Man irgi norisi fast foodo
kotinka parašė:
Sveikos busimos mamytes.Laukios antro vaikelio (sunui si menesi bus 4 metai),gyvenu Norvegijoj 5 metus.Siandien bandysiu uzsirasyti pas gydytoja,nors zinau kad priima tik nuo 10 sav kazkur.Cia viskas kitaip,priima ne nuo pirmo menesio,ocho daro pirma tik 4 ar 5 menesiu ir ne daugiau 2 ar 3 per visa nestuma,Ant kedes nesodina nebent tik kazkas blogai tai nusuncia i lygonine(su pirmu nestumu pasodino tik viena karta ir pries pati gymdyma).Pagal interneto skaiciavimus gymdyti gruodzio 30bus naujametine dovanele.Jauciuosi labai gerai nepikyna visiskai,bet valgau ne daugiau nei pries nestuma,kazkodel nera apetito,ir svoris krenta -400 gr.(atsiprasau kad rasau su klaidom mokiausi rusu mokykloj) Tikiuosi priimsit
![]()
sveika ,as irgi is NO
cia tik vienas echo priklauso kaip as zinau nemokamas ,o jei viskas ok ,tai daugiau ir nesiuncia ,nebent privaciai eiti ..
jovitele8629 parašė:
man irgi svoris neauga nors tu ka
nors paskutinem dienom pradejau valgyt tikrai kaip uz du ..tik apsisuku ir vel alkana
del leukocitu ,tai turbut kazkoks uzdegimas bus ... :hmmm:bet zvakutes manau viska sutvarkys
nestresuok
jovitele8629 parašė:
Na merginos as jau po gines, geru naujienu neturiu, svoris nukrito 1.5kg, slapime leukocitu rado... zodziu be nuotaikos...![]()
O tai čia labai svarbu, kad nukrito tas 1,5 kg? Nes man dabar per gerą savaitę nukrito 1,5 kg. Bet aš puikiai jaučiuosi, manęs net nepykina ir nevemiu. Nežinau, kodėl jie nukrito, gal ir pradėjau šiek tiek mažiau valgyti, nes apetitas atsiranda tik tada kai praalkstu, neina man užkandžiauti bet kada. Tikiuosi čia nieko blogo dėl to nukritusio svorio
kotinka parašė:
Sveikos busimos mamytes.Laukios antro vaikelio (sunui si menesi bus 4 metai),gyvenu Norvegijoj 5 metus.Siandien bandysiu uzsirasyti pas gydytoja,nors zinau kad priima tik nuo 10 sav kazkur.Cia viskas kitaip,priima ne nuo pirmo menesio,ocho daro pirma tik 4 ar 5 menesiu ir ne daugiau 2 ar 3 per visa nestuma,Ant kedes nesodina nebent tik kazkas blogai tai nusuncia i lygonine(su pirmu nestumu pasodino tik viena karta ir pries pati gymdyma).Pagal interneto skaiciavimus gymdyti gruodzio 30bus naujametine dovanele.Jauciuosi labai gerai nepikyna visiskai,bet valgau ne daugiau nei pries nestuma,kazkodel nera apetito,ir svoris krenta -400 gr.(atsiprasau kad rasau su klaidom mokiausi rusu mokykloj) Tikiuosi priimsit
![]()
sveika prisijungus
mano sunui irgi si menesi 4 metukai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai