naktinepaukstyte parašė:
na o kaip jus laikotes? pritariu tau, jei sudetume visu gydytoju nuomones kai sako ko negalima duot, tai vadinas negalima nieko![]()
cia tai jau tikra tiesa..
naktinepaukstyte parašė:
na o kaip jus laikotes? pritariu tau, jei sudetume visu gydytoju nuomones kai sako ko negalima duot, tai vadinas negalima nieko![]()
cia tai jau tikra tiesa..
Na buvo ir mums cia kada beda kai pakakojo ir per nugaryte viskas isbego, tad manau as blogai pampersa uzsegiau tai i praleido :D. O kol nurengem su vyru tai vaje vaje kaip ir sake kuri mamyte nors imk ir dek i skalbenke
Man Vickte irgi pritvinksta krutine jei dukra nakti nesikele arba praeina 6 val nuo maitinimo. Tai ojojo kokia ji buna. Bet ryte ji daznai valgo, tai istraukia sankaupas
naktinepaukstyte parašė:
Sveikute tiesa pasakius nemane auklejo taip kad kad yra vieta zaist yra vieta valgyt ir yra vieta miegot vakare visada guledavau savo lovytej o kai pradejau naktim nemiegot ziuret televizoriu ir prasyt demesio mano lovyte buvo isnesta i kita kambary, aisku man jau buvo kokie 4 metai, tai ir as taip elgiuos su savo vaiku, diena zinoma gali miegot kur nori o vakare jo vieta savo lovytej o mamai ir teciui reikia privatumo ir savo lovytes
girdejau kad kuo didesnis vaikas tuo sunkiau ji atpratint nuo tevu lovos nes jis nesupranta kodel anksciau galejo o dabar ne, bet gal cia mitas
cia kiekvienos pasirinkimas
mes augam tiesiog puikiai vaikas labai judrus labai stiprios kojytes, traumatologas taip pat sake kad viskas puiku vaikas aukselis dar nera verkes ir ismiega jau visa nakti nuo 20h iki 6 ryto
jau greit pradesim valgyt klijukus yvairiu kruopu tada kosytes ir darzoves
jau dirbu... svoris nebekrenta liko 6 kg ir ne krust
na ir kitais metais kelsim vestuves
![]()
o kaip sekasi jum?![]()
Aš kalbėjau ne apie labai ankstyvus metus. Mes tryse augom, tai ne nakčiai, o jau ryte susiropšdavom pas tėvus į lovą
jeigu dar pamenu, tai aš gal penkerių buvau, kai taip darydavom. Kažkuo traukdavo labai
ei tai kuo tu jį maitini, kad šitaip visą naktį miega? Bulvėm ir lašinukais?
mes irgi neblogai, tik kelias kas 2-3 valandas naktį valgyti, tai paskutinį kartą išsimiegojau turbūt kokiam 7 mėnesy nėščia būdama
aš nustojau ir sportuot dėl to,bet svoris ir pats krenta, tik 5 pliuse liko
O kada planuojat šventę kitąmet?
Nimre parašė:
sveika.as kaip tik ana savaite tvarkiausi viska.pirmiausia kreipiausi i tavo gyvenamo rajono civiline metrikacija(pagal deklaravimo gyvenama vieta)pvz as gyvenu Vilniaus raj.tai ir kreipiaus i Vilniaus raj.metrikacija.ten issiemiau gimimo liudijima(ten reikejoabieju tevu pasu kopiju,santuokos liudijimo(jei vede)kopijos ir susimoketi 21lt)gavus liudijima nuvykau i savo savivaldybe su gimimo liudijimu.ten uzpildziau prasyma,reikejo paso mano ir gimimo liudijimo kopijos.na as savo sask turiu tai ir irasiau ja,o del kito asmens manau imanoma tik reikia pasidomettai sekmes tvarkantis.
![]()
O tu deklaravus isvykima is Lietuvos?
Rasyte.. parašė:
ir nieko tokio nuo medaus, kaip suzinot ar linke i alergiją? nes maniske irgi negeria arbatos isvis nieko apart pieno. o kaip jus stiprinat imuniteta?![]()
Visiškai nieko
mes medutį perkam iš bityno, niekad parduotuvinio. O dėl alergijų, tai tyrimukus daro. Bet aš pati stengiuosi maitintis sveikai, valgau daug daržovių, vaisių. Ir iš savo daržo, ne parduotuvės. Nenorėjau iškart rašyt, nes dar labai daug mamyčių tam nepritaria. Pradėjom nuo to, kad neskiepyjom. Dažnai ir gerai vėdinu namus, nebijau ir skersvėjo padaryti, mažylio nepritūloju ir nuo jo nesaugau. Sirgo tik kartą, bet ir tai tik dėl to, kad pati bacilą buvau pasigavus, tai nebenusaugojau
maitinu pati, tai vaikas auga gerai, jau dabar 7 kg sveria
taip ir stiprinam imunitetą. Ir kolkas puikiai sekasi
Mary.S parašė:
Aš kalbėjau ne apie labai ankstyvus metus. Mes tryse augom, tai ne nakčiai, o jau ryte susiropšdavom pas tėvus į lovąjeigu dar pamenu, tai aš gal penkerių buvau, kai taip darydavom. Kažkuo traukdavo labai
mes irgi neblogai, tik kelias kas 2-3 valandas naktį valgyti, tai paskutinį kartą išsimiegojau turbūt kokiam 7 mėnesy nėščia būdama
![]()
![]()
O kada planuojat šventę kitąmet?![]()
Tai po to karto kai mane isnese ir miegodavau savo kambary atsikeldavau velai tevai pykdavos buvo teke ir issikraustyt tai ir nepripratau prie ju lovos, o kadangi persikraustem i kaima tai as vos prabudus lekdavau i lauka
oi zinau ir as ta vargeli pirma menesi kaip zombis vaiksciojau keles kas 2-3 valandas, pradejau duot klijukus tada bereikdavo keltis 2-3 kartus per nakti na o dabar duodam misinuko nezinau kas jam uzejo bet va jau savite kaip nesikelia nakti matyt jau uzaugo
ir maudau tik kas 2-3 dienas, ir vakare pries miega pora val sportuojam gal tas padeda..
spesim dar su vaikas prisilakstyt gal nukris dar tas svoris
Svente svesim 2013-06-13
Mary.S parašė:
Aš kalbėjau ne apie labai ankstyvus metus. Mes tryse augom, tai ne nakčiai, o jau ryte susiropšdavom pas tėvus į lovąjeigu dar pamenu, tai aš gal penkerių buvau, kai taip darydavom. Kažkuo traukdavo labai
![]()
![]()
O kada planuojat šventę kitąmet?![]()
As taip pat - paskutini karta miegojau pries puse metu ir dar per CP operacija
Pamenu nubudau ir pirma mintis buvo - oho kaip gerai pamiegojau
Man taip pat nesuvokiama ir pavydu, kai sako, kad visa nakti ismiega....Manoji keliasi, bet tik pavalgyti, ji nieko kitko nenori daugiau
O nakciai as dar ir buteliuku maitinu, ir kartais nepabaigia jo, vadinas soti uzmiega, bet max yra ismiegojus 7val....Sianakt va 6
As sutinku su tavimi - mes ir pas tevus paguleti savaitgaliais lisdavom i lova
Tas zodis - PAGULETI - turejo ritualine prasme
Mano seses vaikas tas pats - budavo nubunda 5 ryto ir klykdamas eina per namus - LABAS RYTAS, ATEINU PAGULETI
As maze persikeliu pas save po pirmo maitinimo, nes taip patogiau. Ji pavalgo, nuluzta, buna uz 5min jau muistos, nes nedavalgius nuluzo, vel papuka ikisu, vel nuluzta
Jei mano vaikas miegotu visa nakti - tikrai kelciau i lovyte. O siaip man patinka su savo vaiku miegoti
Net jei nepatogu, bijau prispausti... As nematau nieko blogo. Ziurim mes i ja miegancia kartais ir kaukt noris is susijaudinimo
naktinepaukstyte parašė:
Tai po to karto kai mane isnese ir miegodavau savo kambary atsikeldavau velai tevai pykdavos buvo teke ir issikraustyt tai ir nepripratau prie ju lovos, o kadangi persikraustem i kaima tai as vos prabudus lekdavau i lauka![]()
oi zinau ir as ta vargeli pirma menesi kaip zombis vaiksciojau keles kas 2-3 valandas, pradejau duot klijukus tada bereikdavo keltis 2-3 kartus per nakti na o dabar duodam misinuko nezinau kas jam uzejo bet va jau savite kaip nesikelia nakti matyt jau uzaugoir maudau tik kas 2-3 dienas, ir vakare pries miega pora val sportuojam gal tas padeda..
spesim dar su vaikas prisilakstyt gal nukris dar tas svoris![]()
Svente svesim 2013-06-13![]()
Aš jau pripratau prie pastovaus miego trūkumo. Jau vyrui sakiau, kad greit turėsiu imunitetą miegui ir užteks kaip pensininkei poros valandų per parą
aš maudau dar rečiau
rankytes ir kojytes kasdien nuprausiu ir pilnai užtenka
Mudu planuojam per mažiaus gimtadienį šventę pasidaryti. Liepą
veiduka pazastis ir tas vietas kur gali issust kiekviena diena apiplaunu, bet cia ne maudynes
mes taip pat galvojom per vaiko gimtadieni, bet nenoriu jo sventes uzgost, sakykim kai jam bus 5 metai ir santuokos 5 metai, tai kieno svecius kviest kuo labiau rupintis? aisku vaiku vadinas vestuviu data nurasoma ir tevai sokineja aplink vaikus o savo diena pamirsta, o man ta diena turi but isskirtine, ir vaiko gimimas yra sventas reikalas niekaip negaleciau is siu svenciu padaryt vienos
Sveikinu
kaip nusprendet?
Victe parašė:
As taip pat - paskutini karta miegojau pries puse metu ir dar per CP operacijaPamenu nubudau ir pirma mintis buvo - oho kaip gerai pamiegojau
Man taip pat nesuvokiama ir pavydu, kai sako, kad visa nakti ismiega....Manoji keliasi, bet tik pavalgyti, ji nieko kitko nenori daugiau
O nakciai as dar ir buteliuku maitinu, ir kartais nepabaigia jo, vadinas soti uzmiega, bet max yra ismiegojus 7val....Sianakt va 6
As sutinku su tavimi - mes ir pas tevus paguleti savaitgaliais lisdavom i lova
Tas zodis - PAGULETI - turejo ritualine prasme
Mano seses vaikas tas pats - budavo nubunda 5 ryto ir klykdamas eina per namus - LABAS RYTAS, ATEINU PAGULETI
As maze persikeliu pas save po pirmo maitinimo, nes taip patogiau. Ji pavalgo, nuluzta, buna uz 5min jau muistos, nes nedavalgius nuluzo, vel papuka ikisu, vel nuluzta
Jei mano vaikas miegotu visa nakti - tikrai kelciau i lovyte. O siaip man patinka su savo vaiku miegoti
Net jei nepatogu, bijau prispausti... As nematau nieko blogo. Ziurim mes i ja miegancia kartais ir kaukt noris is susijaudinimo
![]()
Mes net neturėjom tokios minties, kad nuspausim. Miegam ir puikiai sekasi. Kartais prie krašto, kartais per viduriuką miega ir jokios bėdos. Dieną miega savo lovytėj.
Aš pastebėjau, kad tam, jog pailsėčiau, nebūtinai turiu miegoti. Užtenka keleto valandų tylos ir ramybės arba valandžiukės lakstymo po parduotuves
kaip iš naujo gimus tada
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai