1vita1 parašė:
Su vyru galvojam, kad kada nors turesim katina- meino meskena, super atrodo![]()
![]()
man tai labai patinka tie tokie kur atrodo kaip lūšiukai
net nežinau kas per veislės, bet tokie man jie gražūs
1vita1 parašė:
Su vyru galvojam, kad kada nors turesim katina- meino meskena, super atrodo![]()
![]()
man tai labai patinka tie tokie kur atrodo kaip lūšiukai
net nežinau kas per veislės, bet tokie man jie gražūs
medu parašė:
Aš tai negaliu pakęst kai žmonės daro taip va: paaugina kol išauga iš to mielumo ir atiduoda kažkur, va mano teta taip amžinai daro, pasiema iš kur nors šuniuką, paaugina ir išveža kažkur, blemba juk tas gyvunėlis prisiriša prie žmogaus, ypač šuniukai, katės vistiek kitaip, jos labiau nepriklausomos.. bet negaliu, man taip pikta, arba pasiema šunį augint, paskui sako ai va atidavėm, per didelis jis bute augint, tai mažesnį įsigijom, nu blem.. taip pikta pasidaro kai taip daro
pz....
medu parašė:
Aš tai negaliu pakęst kai žmonės daro taip va: paaugina kol išauga iš to mielumo ir atiduoda kažkur, va mano teta taip amžinai daro, pasiema iš kur nors šuniuką, paaugina ir išveža kažkur, blemba juk tas gyvunėlis prisiriša prie žmogaus, ypač šuniukai, katės vistiek kitaip, jos labiau nepriklausomos.. bet negaliu, man taip pikta, arba pasiema šunį augint, paskui sako ai va atidavėm, per didelis jis bute augint, tai mažesnį įsigijom, nu blem.. taip pikta pasidaro kai taip daro
as irgi, negaleciau taip pasielgt, juk tai gyvas sutverimas, o ismeta kaip siuksles. Lietuvoj istatymai dar tiek "nedaaugo", kad gintu gyvunus kaip uzsienyje
klosdzei112 parašė:
as turejau du ryzus katinus
Viena deja teko palikt kaime su seneliu jis lauke priprtes gyventi todel jau nepriaukinsi i buta o kitas kazkada vaikystej buvau bet jis dingo kazkur
matyt numire varksiukas kur nuejas toliau sako gyvunai iseina is namu kai jaucia kad galas..
Na as visus gyvuniukus myliu taip noreciau koki tigriuka namie augint ar liutuka tik jai jis neisaugtu iki 1tonos
![]()
žinok tikrai, va pas mus kaime gyveno tas katinas, kur šnekėjau apie pūkus
tai čia turbūt prieš mėnesį jau išėjo sakė iš namų ir negrįžo, tai senelis eidamas karvių šert surado palei tvorą gulintį, bet jau senatvė, be dantų buvo
medu parašė:
o jo jau sito as nekenciu .. Pasiemei tai augink prasau o ne ismetinek kai skuduriuka gyvas padaras kuris tave myli o tu ji sitaip.... Nu atsiprasant gyvunai daug geresni nei zmones cia faktas.... Suniukai jie myli seimininka labai ir tikrai neismestu jo i gatve kaip daro sitie svolaciai
medu parašė:
man tai labai patinka tie tokie kur atrodo kaip lūšiukainet nežinau kas per veislės, bet tokie man jie gražūs
![]()
tai cia ir bus meinukai
medu parašė:
Tokiu ir as nesuprantu, juk imant gyvuna visada reikia ziuret i ateiti, kur ji desi jei teks staiga kraustytis, jei itari, kad neturi kur, tai geriau ir neimk....juk jis irgi gyvas! Neisivaizduoju db savo kate kam atidavus, jai sirdis plystu, o as gyvent be jos negaleciau nezinodama kaip kiti zmones su ja elgtusi...Neatsakinga, kvaila imtis gyvunu, nes taip norisi dabar, o paskui "oi, vaika turesim, teks atiduot, ai kaime budoj sedes"......nesuprantu ir suprast nenoriu...
medu parašė:
žinok tikrai, va pas mus kaime gyveno tas katinas, kur šnekėjau apie pūkustai čia turbūt prieš mėnesį jau išėjo sakė iš namų ir negrįžo, tai senelis eidamas karvių šert surado palei tvorą gulintį, bet jau senatvė, be dantų buvo
![]()
nu matyt nes tas katinas oj kiek metu gyveno jam jau gal 16buvo jai ne daugiau
1vita1 parašė:
as irgi, negaleciau taip pasielgt, juk tai gyvas sutverimas, o ismeta kaip siuksles. Lietuvoj istatymai dar tiek "nedaaugo", kad gintu gyvunus kaip uzsienyje
aš va sakau, juk blemba, ką tas gyvūnas tau padarė? juk jis nekaltas kad tau pasidarė nereikalingas, o čia visokie chuliganai su kirviais kapoja, spardo, va nuo tiltų mėto, per žinias visas rodo ir pilna straipsnių internete, aš tai negaliu, kiek žiaurumo reik turėt kad taip pasielgt, Kažkaip jau prieš imant gyvūna augint reik visus pliusus ir minusus ir visas galimybes reik apsvarstyt, o ne taip kad ai atsibodo tai išmečiau kažkur miške.. fuj negaliu
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai