medu parašė:
Na pas mane jau aprengti iškarto, jei aš taip supratau, ant kaldrytės ir pagalvėlės jau uždėti užvalkaliukai, juos galima ir nuimti, ten skalbt ir panašiai.![]()
mmmm aisku tada
medu parašė:
Na pas mane jau aprengti iškarto, jei aš taip supratau, ant kaldrytės ir pagalvėlės jau uždėti užvalkaliukai, juos galima ir nuimti, ten skalbt ir panašiai.![]()
mmmm aisku tada
peachy parašė:
tikrai super lovele papuosta!as irgi lb noriu uzuolaideles, bet niekaip negaliu issirinkt
![]()
Gariunuose lb daug uzuolaideliu ir lb ivairiu spalvu styliu;)
medu parašė:
Mūsų katė kaip šerdavooooos, ojojoj, tai išvežėm pas mamą į kaimą, dėl saugumo vien, kai gims mažiukas, juk sudraskyt gali ir šiaip užšokt, ir pūkai skraido tikrai labai, o pas mus jinai gana pukuota buvo. o va šuns plaukiukai tai net nesimato, tik kad juodiir šerias nesmarkiai palyginus
![]()
Nu va, pertvarkėm kambarį, lovytė jau stovi, graži ir papuošta visa
![]()
Maivaus:Kaip man gražu, negaliu
![]()
Kaip faina!!!
nu bet Jus ir greitos
pas mane viskas ka turim dar supakuota... sakiau tik vasari pradesiu kazka deliotis ziurinet...pasistatyciau dbr tai is vis jauciu laikas sustotu
peachy parašė:
gal tokia uzuolaidele kazkur matet kartais :)?
Rasi gariunuose tikrai;)
peachy parašė:
hm, idomu, o kur Vilniuj panasiu komplektuku butu galim isigyti.. gal kuri zino ar jau pirko ;)?
Sveikos
tokius pataliukus galima gariunuose vilniuje nusipirkt 160 lt kainuoja ,pati nusipirkau
medu parašė:
Mūsų katė kaip šerdavooooos, ojojoj, tai išvežėm pas mamą į kaimą, dėl saugumo vien, kai gims mažiukas, juk sudraskyt gali ir šiaip užšokt, ir pūkai skraido tikrai labai, o pas mus jinai gana pukuota buvo. o va šuns plaukiukai tai net nesimato, tik kad juodiir šerias nesmarkiai palyginus
![]()
Nu va, pertvarkėm kambarį, lovytė jau stovi, graži ir papuošta visa
![]()
Maivaus:Kaip man gražu, negaliu
![]()
Tikrai labai grazu,grazu ,grazu
Baltas pavydas
Sveikos merginos ir pilvukai
Neseniai parvykau is daktares ir jau nuo siandien isleido mane i dekretines
Nors ir taip ilgai buvau ant biuletenio bet vistiek jau dziaugiuosi ,kad ramiai atostogausiu ir toliau namie
Jau antra diena kai keliuosi nuo septyniu ryto ,tai tokia jau priplekus,aisiu miegot pietuku man atrodo pavalgius
As irgi laukiu kada pradesim ruosti lovyte ,bet irgi neketinu skubeti, lauksiu vasario
Dbr tik lauksiu pinigeliu uz biuleteni ir dekreta ir begsiu apsipirkineti
Mazylio reikmenu :)
peachy parašė:
gal tokia uzuolaidele kazkur matet kartais :)?
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai