Rafinuota_bohema parašė:
na ačiū ačiū, bet iš tiesų aš psichė voverė pastaruoju metu
eik eik, labai skanu
![]()
tikrai, einu.... ba cia vel nereikalingas diskusijas uzvedziau
ir pati nereikalingus prisiminimus gaivinu.... fui, einu saltibarsciu;)
Rafinuota_bohema parašė:
na ačiū ačiū, bet iš tiesų aš psichė voverė pastaruoju metu
eik eik, labai skanu
![]()
tikrai, einu.... ba cia vel nereikalingas diskusijas uzvedziau
ir pati nereikalingus prisiminimus gaivinu.... fui, einu saltibarsciu;)
jurguteee parašė:
jei atvirai, neplanavau as antro, ir mane persekioja siaubas, del to gimdymo, ir kai viska dar taip ryskej pamenu, ta siauba per gimdyma, ir ta tiesiog relaksa ant …
mm, o tai kaip jus cia taip ir gimdet ir cp turejot vienu metu? saremius atkentejot ir vistiek teko cp darytis kaip suprantu ?
jurguteee parašė:
tikrai, einu.... ba cia vel nereikalingas diskusijas uzvedziauir pati nereikalingus prisiminimus gaivinu.... fui, einu saltibarsciu;)
Viskas čia gerai, ko nerimauji? Dėl sukilusių prisiminimų gal nemalonu, bet dėl diskusijų... juk smagu pasidalinti nuomonėmis, potyriais
svarbiausia be pykčių
jovitik parašė:
mm, o tai kaip jus cia taip ir gimdet ir cp turejot vienu metu? saremius atkentejot ir vistiek teko cp darytis kaip suprantu ?
aha, ir galvyte, jie jau tipo mate....k as tik alpau ir vemiau jau... nepajegiau pabaigti, o siurbti nerizikavo su tuo vakumu...
Rafinuota_bohema parašė:
Viskas čia gerai, ko nerimauji? Dėl sukilusių prisiminimų gal nemalonu, bet dėl diskusijų... juk smagu pasidalinti nuomonėmis, potyriaissvarbiausia be pykčių :)…
ai, istikro, labai visada issijauciu, turiu tokia beda
egle.lapinske parašė:
Apie kokias cia vaistines ir dezes plepate jau kuri laika?![]()
Cia Norvegijoj galima uzpildyti tokias anketas ir gauni leliukui visokiu daikteliu, smulkmenu
jurguteee parašė:
ai, istikro, labai visada issijauciu, turiu tokia beda![]()
Einam šaltibarščių
atsigausi, visas emocijas nuplaus
O aš šiandien susiradau naują draugę
atsikraustė nauja mergina čia su mažu leliuku, ji čia katalogus mėtė, mes apie vaikučius užsiplepėjom ir pasirodo ji draugių neturi, nieko čia nepažįsta, tai eisim ryt kavos, gal susidraugausim
smagu būtų turėti draugę, kuri turi leliuką ir yra mano amžiaus
Rafinuota_bohema parašė:
Einam šaltibarščiųatsigausi, visas emocijas nuplaus
![]()
kaip faina.... tai kur jau cia nesusidraugausi;) pasiseke panelej su drauge
varom, valgyt;)
vaiduliukke parašė:
Ten skaitosi, berods Diagnostikos centras, pas Venskutonienę![]()
tai mes lankomes pas ta pacia gydytoja
jurguteee parašė:
aha, ir galvyte, jie jau tipo mate....k as tik alpau ir vemiau jau... nepajegiau pabaigti, o siurbti nerizikavo su tuo vakumu...
ojoj, tikrai labai uzjauciu
tikrai prisikentejot, ziauru, mano draugei va cia norvegijoj su vakumu trauke vaikeli, nes ji jau beveik samone buvo praradus ir saremiu nebejaute, tai ir trauke, sake jai ne taip saremiai buvo sunkus, o va stumimas, sake ziauriai sunkus buvo.. jegu jau neturejo...
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai