Claudia.. parašė:
Maniskis siandien sako, koki faina sapna sapnavau, sakau na ir koki, sako, kaip Neitukas apsikabines mane buciavo
Net uzpavydejau tetukui
kaip miela
as jau irgi viena sapna sapnavau apie savo mazyli , bet neryskiai atsimenu, prisimenu, kad jis buvo su sviesiai zaliu bodziuku, tokiu kaip juros spalvos ir kad maitinau ji krutine, is pradziu blogai eme kruti, o poto pienukas pradejo upeliais begti, tai kai jis pajaute tai bande kuo greiciau ji zisti ir tada apciuope teisingai kruti
Rafinuota_bohema parašė:
Aha, Rafinuota
ruošiasi vandenyje gimdyti
bet turi būt neštumas ne mažiau 37 savaičių, normalus spaudimas (su aukštu neleidžia, nežinau kodėl) ir šiaip sveika…
ta pati ir man sake , kad uzsisakyti negalima vonios, jei bus laisvos tik tada.. ir jeigu visas procesas einasi , kaip turi but, be jokiu komplikaciju, tada tik prileis prie gimdymo vandeni, ( as cia ne apie saremius ) , o del apmokymo, tai as taip tik pasakiau, kaip man atrodo, gal istikruju ir nera jokiu ten apmokymu
bet kai ziurejau video su gimdymu vandenyje, tai vistiek buvo akuseres, kuries ateidavo, stebededavo gimdyve, ir gimdymo metu sakydavo ka ir kaip daryt, tai delto kalbos ziniu manau reikia
na mano manymu gimdyti vandeny reiktu savarankiskai tikrai apie tai pasiskaityti, pasiruosti tam, siaip apie kiekviena gimdyma reiktu paskaityti, bet jei jau rimtai galvoti apie gimdyma vandenyje reiktu pasidometi apie tai
vilmoskyte parašė:
As taip pat klausiau pas akusere del gimdymo vandenyje cia Norvegijoje, tai ji net neuzsimine, kad butu kliutis, jog as tik kazkiek kalbu norvegiskai, kalbu daugiau…
as del kursu ir apmokymu tik savo nuomone pasakiau, nes as manau , kad reiktu to , nieks man nesake apie tai , kad no reikia ju
o del kalbos ziniu, tai viena mamyte sake is forumo norvegijoje gyvenancios mamytes, tai as delto ir sunerimau, o siaip buvau kazkaip nusiteikus uz gimdyma vandenyje visada
Claudia.. parašė:
O man visai idomu, koks tas skausmas
nes kiek klausiau draugiu, tai nezino su kuo palygint
O mazuliuka paimt ant ranku tai as irgi taip nesveikai noriu ir lau…
Nu tu cia pavarei
idomu jai tas skausmas
man tai nelabai idomu, nors pasiruosus tam, mane tik visi gasdina pamatysi koks skausmas, pamatysi, kitaip galvosi, net nervuoja istikruju
o as visiems specialiai paimsiu ir nereksiu per gimdyma galvoju