Viktorija_M parašė:
Vistiek manau jų bus mažiau, jei nausodi priemones, nei sedesi ir lauksi kol jos atsiras![]()
deja ne.. nes strijos- tai vidinis odos plyšimas, o kremai veikia tik išorinį odos sluoksnį.
Viktorija_M parašė:
Vistiek manau jų bus mažiau, jei nausodi priemones, nei sedesi ir lauksi kol jos atsiras![]()
deja ne.. nes strijos- tai vidinis odos plyšimas, o kremai veikia tik išorinį odos sluoksnį.
mejinga parašė:
Visiškai pritariu!
O nuo kremų oda tik bus ne tokia sausa ir jautri
AnaMari parašė:
Visiškai pritariu!![]()
O nuo kremų oda tik bus ne tokia sausa ir jautri![]()
as ir su tuo sutinku tikrai nieks nepades ir tai zinau kad ju bus pas mane daug ir nieko cia nepadarysi, o ksviestmedzio aliejum tepu daugiau del to kad oda labai sausa ir maziau niezti ...
deneira parašė:
Sveikutės,ar gali kas blogai būti išvien noriu šlapintis tiek užspausta pūslė,kad kas minutę einu į toleta?
Gal šlapimtakių infekcija? Gerai padeda CareLady kapsulytės, ten jos iš bruknių koncentrato, tik reikia pažiūrėt ar jas galima neštumo metu ☺
deneira parašė:
Sveikutės,ar gali kas blogai būti išvien noriu šlapintis tiek užspausta pūslė,kad kas minutę einu į toleta?
Gal šlapimtakių infekcija? Gerai padeda CareLady kapsulytės, ten jos iš bruknių koncentrato, tik reikia pažiūrėt ar jas galima neštumo metu ☺
Linuke parašė:
as ir su tuo sutinku tikrai nieks nepades ir tai zinau kad ju bus pas mane daug ir nieko cia nepadarysi, o ksviestmedzio aliejum tepu daugiau del to kad oda labai s…
Ir vaikiukui patinką, kai mama jo namuką lepiną
Viktorija_M parašė:
Nereikia sėdėti ir laukti - padeda kitokie dalykai. Mityba, metabolizmas, vitaminų balansas, sportas. Tik nėštumo metu jau gerokai per vėlu tuo rūpintis - pasimato, kokia nukentėjusi oda yra iš anksčiau. Dabar susiėmus, tai turėtų įtakos tik po pusmečio.
Man didelės problemos su pirmuoju nebuvo - tik jau kai pernešiojau ir vos nesprogau nuo besikaupiančių skysčių, sutrūko aplink bambą šiektiek. Bet pas mane iškart šviesiai, ir matosi tik šiektiek - nes vos vos blizga tie randeliai. Daugiau bėdų dėl šiaip likusio odos perekliaus, ir turbūt operacijos pjūvis "pasitarnavo", nes jis negražiai dalina pilvą. Po antrojo nėštumo turbūt reikėtų operuotis - susitvarkyti pilvo sieną, nes pas mane ji visiškai išvirtus (po gimdymo pilvas visam laikui liko išlindęs pirmyn, kaip kokiam 5 mėnesyje - iškart nuo krūtinės pradedant).
BET apie operaciją galvosiu tik po to, kai su daug kinezeterapijos, pratimų, mitybos ir kitokio darbo, padarysiu viską kas įmanoma sutvarkyti natūraliai - ir tada žiūrėsiu, ką daryt su tuo, kas lieka. Tam praeis 2-3 metai po gimdymo.
Po pirmojo nesitvarkiau intervenciškai, nes laukiau dar vieno nėštumo.
AnaMari parašė:
Ryte atsikėliau buvo viskas gerai dabar užėjo išniekur nieko
deneira parašė:
Ryte atsikėliau buvo viskas gerai dabar užėjo išniekur nieko :hmmm:</blocman irgi panasi problemele prasidejo, bet cia nieko baisaus slapimo pusle labiau spaudziama yra skaiciau kitame trimestre tai baigiasi
![]()
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai