2015.05.16 10:22 (prieš 11 m.)
Indriusita parašė:
Man kaip Jums taip nebuvo,kad nuo pradziu tepliojo,bet su pirmu nestumu 17 sav per tikrai lb svelnu myliuka,pazeidem kudikelio placenta,tada prasidejo stiprus krauj…
Man rudų išskyrų tepimai prasidėjo jau nuo 6 savaitės, pagulėjau ligoninėj ir nuo tada dar biuletenį turiu, nedarau nieko, kas negalima, ko neleido.. kelias savaites, tai grynai tik gulėjimas buvo ir nieko daugiau... Jau saugausi kiek eina.
Šiandien vėl tamsios tamsios rudos, tepa ir ant įklotėlio.
Jau ir akis nuo ašarų skauda, neina nusiraminti net... Aišku, bent ne gausus kraujavimas, toks irgi buvo... neduok Dieve to jau.
Aš skaičiau, kad gali būti gal ir nuo echo žiūrėjimo, nes daktarė man pilvą maigė kokias geras 5 minutes, kadangi niekaip vaisiaus geroj pozoj nepagavo, jis vis muistėsi intensyviai, tai ant nugaros, tai ant šono verčiasi... Buvo merginų irgi, kas minėjo, kad po echo pasirodė išskyrų, tai guodžiuosi, gal čia čia irgi po to.... ketvirtadienį vakare darė, bet kad tik šiandien rodosi, keistoka... Vakar labai negausiai ir kur kas šviesesnių truputį buvo, o šiandien jau visai kitokios...
Nežinau, bet tikiuosi, kad jis ten sau ramus auga, o čia viskas greitai baigsis. Tik kad dar jautrumas padidėjęs, tai sunkoka su emocijom susitvarkyti, iš karto ašaros, nerimas...