Kastuesi parašė:
Pats ir atsisėda ar pasodinat?
Pats
niekad nesodinu
Kastuesi parašė:
Pats ir atsisėda ar pasodinat?
Pats
niekad nesodinu
grazuolla parašė:
Mano maziukas jau nuolat pats sedi ant vieno zando![]()
O ta delione nekenksminga? Kazka viena ausim per zinias girdejau
moonce0123 parašė:
O ta delione nekenksminga? Kazka viena ausim per zinias girdejau
kuom?
grazuolla parašė:
kuom?
Sake pagaminta is nuodingu medziagu
PukasPienes parašė:
Labas mamytesturiu klausimą - po kelių savaičių bus drauges vestuvės ir mažylę paliksiu močiutei visai dienai. Nors ji jau neblogai valgo košes, bet yra didelė …
Sveika, as visada turiu nusitraukus pienuka ir uzsaldzius atsargai. I avent indelius supilu ir saldau.
tesia parašė:
Musiske sedeti nenori, tik stoveti. Laikosi uz sofos ir stovi, net kelis zingsnius paeinapradejo labai sliaziot, tai dabar geriausias uzsiemimas nusliazti is sa…
Dar viena grazuole pupa.
grazuolla parašė:
Mano maziukas jau nuolat pats sedi ant vieno zando![]()
Graziai sedi bernelis.
i ka ten taip ziuri?
paselus777 parašė:
Dar viena grazuole pupa.![]()
![]()
I paveiksleli isiziurejo
grazuolla parašė:
Patsniekad nesodinu
Koks šaunuolis! O kaip atsisėda? Per šoną? O dėl tų dėlionių kilimų aš ir girdėjus, kad vieni pavojingiausių žaislų, bet aš galvojau, kad gali nugriaužt ir paspringt gabaliuku...
Mes irgi jau patys atsisedam. Vartomes per abu sonus nuo 3.5m, stovim irgi jau senokai. Daktarai sake viskas tvarkoj,stipruolis auga ir atrodo greitai ismoksim ropot. Naujas isbandymas bus. :))
Keistas klausimas bet ar jusu vaikuciai daug sisioja? Jau kelios dienos pastebiu kad labai mazai bet ir esam persale,sloguojam, kosulys. Gal tai kaip nors susije? Valgo tik mp o gal cia kaip nors pasikeite organizmas nes vyresnis ar kazkas pan? Siandien net 4h isbuvo su tuo paciu pampersu o pakeitus atrode lyg isvis keli lasiukai ten butu. Kazkaip neramu del to. Maziukas serga jau kelias dieneles ir atrodo as uzsikreciau nuo jo. Siandien pradejo persalimas kankinti ir mane
Kastuesi parašė:
Koks šaunuolis! O kaip atsisėda? Per šoną? O dėl tų dėlionių kilimų aš ir girdėjus, kad vieni pavojingiausių žaislų, bet aš galvojau, kad gali nugriaužt ir paspring…
Nors ne manes klausiat bet mano vaikas tai tik per sona atsiseda su rankyte tos puses remdamasis
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai