eveliutea parašė:
As pvz nesu is tu, kurios labai bijo cukraus ar ko. Kazkiek suvalgo ir sausainuku, ir mano virtos uogienes dedamos i koses. Bet saldainiu, ciulpinuku neduodu. Gazuo…
Oj ne, as irgi pries fanatizma, bet va ir mane erzina kai kazkas kazka kisa mano vaikui! Tai is dalis tie raudoni zandai man kaip kazkokia apsauga
nes visi buvo prigasdinti, kad vaikas alergiskas ir, kad nekaisiotu bile ko, tai jau iprato atsiklausti
bet vis kazkokiu repliku sulaukiu... Kodel duodu jogurta be skoniu visokiu, gi neskanu ir t.t. O as pati ji toki valgau, man skanu
Mimm parašė:
Rimi radau ekologišką ICA firmos pieną. Sudėtyje vanduo ir avižos. Tai man kol kas geriausia sudėtisnes pieno neduodu, kol kas bandom varškę ir jogurtą.
…
Na reiks pabandyti gal nupirkti ta avizu
o jus ji pries miega duodat ar ne tik?
nes pvz pieno parduotuvinio as duoti nenoriu...Zinau, kokios kokybes ji i pienines suveza, misinukas man kazkoks saugesnis atrodo, vis tikiuosi, kad kazkiek griezciau kokybe kontroliuojama
ir siaip as pati pieno visai negeriu, vyras tik kava balina, tai pas mus 1 litras savaitei ir dar tenka pilti lauk nes sugenda.. Tai kazkaip nera tos mados pieno gerimo... Siaip gailiuosi, kad apskritai ir misini pradejau duoti, maitinau iki 1m ir 4 men
ir pripratinti prie puoduko