Viviki parašė:
oho ,kad visoms tik tiek truktu ...Man viskas truko dvi parasIr jeigu neskatinamieji tai neaisku kiek dar laiko butu buve
Na mano pirmas gimdymas truko 6,5 valandos
Viviki parašė:
oho ,kad visoms tik tiek truktu ...Man viskas truko dvi parasIr jeigu neskatinamieji tai neaisku kiek dar laiko butu buve
Na mano pirmas gimdymas truko 6,5 valandos
nina1985 parašė:
sveikos, turiu labai kvaila klausima bet gal kas patars. Ar galima valgyti marinuotus grybukus? Mums is Lietuvos atveze skanumynu, o man va sako, kad nestukems nega…
asmeniskai as kai lb lb lb kazko noriu suwalgyt tai ir neatsisakau
nina1985 parašė:
sveikos, turiu labai kvaila klausima bet gal kas patars. Ar galima valgyti marinuotus grybukus? Mums is Lietuvos atveze skanumynu, o man va sako, kad nestukems nega…
As tai gal tik tiek kad bijociau apsinuodyt. O siaip jai yra patikimi, tai tikrai neatsisakyciau. Isvis nei vieno produkto neatsisakiau ka valgiau, isskyrus sushi
Ana Žv parašė:
As tai gal tik tiek kad bijociau apsinuodyt. O siaip jai yra patikimi, tai tikrai neatsisakyciau. Isvis nei vieno produkto neatsisakiau ka valgiau, isskyrus sushi :…
Bet kad ir sushi buna be zalios mesytes man pvz su krabu lazdelem ar vistiena pasaka
ir isvis kaip man mano gine pasake valgyti gali visko bet viskas proto ribose
mummyc parašė:
Bet kad ir sushi buna be zalios mesytes man pvz su krabu lazdelem ar vistiena pasakair isvis kaip man mano gine pasake valgyti gali visko bet viskas proto…
O man kepti susiai patinka
gbvynuoge parašė:
Pirma gimdziau su epiduru, bet ji gavau tik po 10 valandu nepakeliamu skausmu,nes tik tada kaklelis atsidare 4 cm ir buvo galima daryti epidura, tai tada po jo daug…
O tai kodel likus 2-3 valandom neleido epiduro?
mummyc parašė:
Bet kad ir sushi buna be zalios mesytes man pvz su krabu lazdelem ar vistiena pasakair isvis kaip man mano gine pasake valgyti gali visko bet viskas proto…
Omg kaip noriu sushiii
Ana Žv parašė:
Omg kaip noriu sushiii![]()
As irgi db taip uzsimaniau
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai