Ievuta parašė:
Džiaugiuosi už jus visas, o aš paskaitinėjus jūsų diskusijas kiek sunerimau. Man eina 13 savaitė, jokių požymių nėštumo nejaučiu, nei pykino, nei maisto specifinio …
Man echo jau daug kartu dare, jau turiu ir 4 D nuotraukele
Ievuta parašė:
Džiaugiuosi už jus visas, o aš paskaitinėjus jūsų diskusijas kiek sunerimau. Man eina 13 savaitė, jokių požymių nėštumo nejaučiu, nei pykino, nei maisto specifinio …
Man echo jau daug kartu dare, jau turiu ir 4 D nuotraukele
Ievuta parašė:
Kažkaip neramu, kad jūs jaučiat visokius požymius, o aš lyg nesilaukčiau![]()
Dar prie nerimo prisideda, kad echo dar nedarė ir nežinau ar mano slapukui viskas …
Man dar nedare, darys apie 12 ar 13 sav. Taip pat simtomu nelabai jauciu, tik valgau daugiau. Bet del to tik dziaugiuosi, kad nepykina ir pan.
Taip pat laukiu echo nes neramu.
Kristi.t parašė:
Man dar nedare, darys apie 12 ar 13 sav. Taip pat simtomu nelabai jauciu, tik valgau daugiau. Bet del to tik dziaugiuosi, kad nepykina ir pan.Taip pat lau…
Džiaugiuosi, kad ne viena aš tokia
šiek tiek ramiau
Ievuta parašė:
Vilniuje aš užsiregistravus antakalnio poliklinikoje. Galvoju gal keisti ginekologę reikia, ar čia taip ir turi būti. Pirmas nėštumastai žalia esu, todėl kyla d…
Mano mama kai laukesi mano mazosios seses(jai 4m. Dabar) dake turejo antakalnio poliklinikoj labai gera ginekologe, as paklausiu ir pasakysiu tau jei prisimins pavarde;) nes kiek zinau tai zymiai anksciau dare.. mes su vyresne sese taip pat ten gimeme ;)
gelee parašė:
Labutis,as kaip tik siandien buvau pas gydytoja,matavo sprando rauksle,tikrino ,ar yra nosies kauliukas.Viskas kaip ir gerai,bet dar pridaviau krauja,kad PRISKA I p…
O man sake kad si tyrima atlieka 12-14 savaiciu laikotarpi. Rytoj bus 10 savaiciu.
Tikinti parašė:
Aš turėjau galvoje ne kiek svorio priaugama per visą nėštumą, bet kaip staigiai jis per gan trumpą laiką užauga, kad net oda nespėja išsitempti![]()
Kai pirmas nėštumas buvo lankiausi Vokietijoj ir ten nuėjusi į vaistinę pasikonsultavau kaip apsaugoti odą, kad neatsirastų strijų, nes mano oda plonyte
ir būdavo susižeidžiu, jei vieta patinsta, tinimui atslūgus atsirasdavo strija.. Tai vaistininkas pasiūlė nenaudoti jokių kremų nuo strijų, o nusipirkti patį riebiausią kremą. Tai nusipirkau 98% riebumo, kai išsitepdavau tai taukina stovedavau kokias penkias minutes :)bet nei vienos strijos neatsirado.
Ievuta parašė:
Ginekologė B. Poškienė, internete nelabai kokie atsiliepimai.. Bet mane priėme labai maloniai. Rinkausi ją, nes norėjau kuo greičiau, o pas kitas eilės didžiulės. P…
as pas Mekiene, aisku pas ja daug paientu, ji vyresne, bet tikrai maloni ir gerai dirbanti, nereikia po valanda prie kabineto sedeti.
Sayta parašė:
Man echo jau daug kartu dare, jau turiu ir 4 D nuotraukele![]()
O kaip atrodo 4D eho?gal galit foto ikelt,labai idomu;)
Lamelaa parašė:
Tai kaip ir mano![]()
![]()
Kaip ir man
Aaa2323 parašė:
O kaip atrodo 4D eho?gal galit foto ikelt,labai idomu;)
Aš esu kažkur mačiusi, bet taip pat norėčiau, kad įkeltumėt pažiūrėt
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai