LilijaR parašė:
Busimos mamytes man uzporyt jau skanas pagaliau laukiunesulaukiu kol pamatysiu savo leliuka
![]()
O man skanas poryt
kuo maziau dienų lieka to daugiau jaudulis ima:))
LilijaR parašė:
Busimos mamytes man uzporyt jau skanas pagaliau laukiunesulaukiu kol pamatysiu savo leliuka
![]()
O man skanas poryt
kuo maziau dienų lieka to daugiau jaudulis ima:))
m.sem parašė:
O man skanas porytkuo maziau dienų lieka to daugiau jaudulis ima:))
Man skanas ketvirtadieni,pries pat naujuosius....nebesulaukiu jau...nes vis dar nejauciu leliaus judesiu
prisigalvojau visokiu blogybiu,nes kiek skaitineju foruma,visos mamytes besilaukiancios antro leliuko pajaucia judesius anksciau
m.sem parašė:
O man skanas porytkuo maziau dienų lieka to daugiau jaudulis ima:))
ir man poryt
jau turbūt tuoj valandas imsiu skaičiuot iki echo
P.IRMA parašė:
Man skanas ketvirtadieni,pries pat naujuosius....nebesulaukiu jau...nes vis dar nejauciu leliaus judesiuprisigalvojau visokiu blogybiu,nes kiek s…
Nevisos, as irgi dar nejauciu, nors pagal echo jau 18savaiciu. Tikejausi pajausti anksciau, bet turbut vel teks laukti mazdaug 20savaites.
P.IRMA parašė:
Man skanas ketvirtadieni,pries pat naujuosius....nebesulaukiu jau...nes vis dar nejauciu leliaus judesiuprisigalvojau visokiu blogybiu,nes kiek s…
man irgi ketvirtadienį ir dar vakare, po darbų :)) baisiai laukiam
Skanas rytoj, labai luakiam, jauciu judesius nuo anos savaites, o dabar net kai juda ir ranka jauciu;))) Su pirma placenta buvo pilvo dali, todel visus judesius sugerdavo, jaust pradejau 20-21sav, tik sonuose
Taigi viskas manau priklauso kur isitaisius ta placenta;) oi laukiu rytdienos, meldziuos, kad pamatytume kokia lytis
Umbryda parašė:
Skanas rytoj, labai luakiam, jauciu judesius nuo anos savaites, o dabar net kai juda ir ranka jauciu;))) Su pirma placenta buvo pilvo dali, todel visus judesius sug…
Mano prieky placenta, bet jauciu visur. Patys pirmieji tik buvo visur tik ne kur placenta, o dabar jau duoda kaip reikiant.
Umbryda parašė:
Skanas rytoj, labai luakiam, jauciu judesius nuo anos savaites, o dabar net kai juda ir ranka jauciu;))) Su pirma placenta buvo pilvo dali, todel visus judesius sug…
Laukiame geru ziniu
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai