liubimaja parašė:
Dilema del batu![]()
Reikia jusu patarimu del batu.
o crocs? maniske su jais "ziemos", vyresnele ir emy turi bet jie tik sausam saltam orui
liubimaja parašė:
Dilema del batu![]()
o crocs? maniske su jais "ziemos", vyresnele ir emy turi bet jie tik sausam saltam orui
liubimaja parašė:
O crocs ziemai tinka?
Nes skaiciau kad jie ziemai nelabai ir lbsu jais slidu
Na crocsus gamina zieminius ? padas su protektorium... Visas pasaulis nesioja ?
Marraine parašė:
Na crocsus gamina zieminius ? padas su protektorium... Visas pasaulis nesioja ?
Parodykit kaip tie zeminiai atrodo
liubimaja parašė:
Dilema del batu![]()
Superfit tai geri, bet irgi brangus. Ką aš žinau, nupirkau iš Lidl kai buvo, neperšlampami, dirbtinis kailiukas yra, dar jei šalta galima vilnonė uždėti, kiek jie čia šiemet per tą sniegą vaikščios. Aš brangesnius daiktus perku dukrai į darželį, nes ten nekontroliuoju, o namie, tai matau situacija - salta aprengiu papildomai, jei įdienojus įšyla, rengimu lengviau, nemanau, kad reikia tu grandinių rūbų ar batų.
Gretuselis parašė:
Gal kas gali pasidalinti kokia literatura paskaityt , jog suprast savo vaika?vezime nebesedi, rankos neduoda, eina savais keliais. Net i parduotuve nueit ishukis…
Aušra Kurienė "Kaip užauginti žmogų. Mintys iš vaikų psichologo smėlio dėžės" ir Martha Heineman Pieper "Išmintinga meilė". Manau, šiose bus galima atrasti kažko vertingo tai tikrai. Aš pati dar jų nepradėjau skaityti, kol kas laisvu laiku paskaitau straipsnių iš tavovaikas.lt, ten yra skiltis "Vaikas (iki 3 m.)" ir straipsnių apie vaikų isterijas, auklėjimo klaidas ir pan.
Nuostabu, kad nesate pakėlusi balso ant savo vaiko!
Rėkimu tikrai nieko nepasieksi, nors aš, labai gailiuosi, keliskart buvau stipriai pratrūkusi ir užrėkusi iš bejėgiškumo
po to buvo labai gėda prieš save ir mažylį
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai