rokse parašė:
Kaskada dariau nieko nebuvo jokios reakcijos man rodos nevykes tas tikrinimas ☺
Na jei jokios reakcijos sakoma kad mergaitė bus, manau čia labiau žaidimas dėl šito bet įdomumo dėlei bandžiau
rokse parašė:
Kaskada dariau nieko nebuvo jokios reakcijos man rodos nevykes tas tikrinimas ☺
Na jei jokios reakcijos sakoma kad mergaitė bus, manau čia labiau žaidimas dėl šito bet įdomumo dėlei bandžiau
Lemongirl parašė:
Na jei jokios reakcijos sakoma kad mergaitė bus, manau čia labiau žaidimas dėl šito bet įdomumo dėlei bandžiau![]()
Aisku noretusi ir mergytes bet vyras mano jog vel bus berniukas
rokse parašė:
Kas per testas?
Lyties nustatymo pagal slapima ir soda.Keli psl atgal yra aprasytas budas
MaŽė20 parašė:
As irgi noriu pabandyt nors jauciu kad berniukas
Pirma nestuma nejauciau nieko, si karta turiu nuojauta irgi berniukui
Lemongirl parašė:
Praneškit kas gavos jei bandysit aš jaučiu ryt ryte irgi bandysiu vėl įdomu ar tapatį rodys![]()
Tikrai idomu ar nesikeicia
rima-iene parašė:
Sveikinam pamacius maziuka ;) tikrai labai gerai matosi. Mums dare 7 sav2 dienu tai matesi kaip sirdeles plaka tik
Na as taip pat nustebau, mate net kaip jis ten krupcioja ir juda, bet dar teks nemazai laukt kol as tai pajusiu ☺
Noranora parašė:
del ramineliu nezinau bet spanguoles tikrai visur ir paprastoj parduotuvej manau rasit gerkit daug ir sulciu spanguoliu as visad su slapimu pulse vargstu ir kaio ti…
O juskraujavot? Nes dabar tepliot rusvai pradejo
jurraa parašė:
Kas dar jungiasi prie sito testo rytoj ?![]()
Bandysiu ir as jei apsimiegojus ryte nepamirsiu
indruciukas.k parašė:
Na as taip pat nustebau, mate net kaip jis ten krupcioja ir juda, bet dar teks nemazai laukt kol as tai pajusiu ☺
As skaiciau kad dvynuku judesius greiciau pajaucia, nei vieno leliuko. Tikiuosi man taip ir bus
rima-iene parašė:
As skaiciau kad dvynuku judesius greiciau pajaucia, nei vieno leliuko. Tikiuosi man taip ir bus![]()
As irgi is dalies norejau dvynuku po tiek pastangu, bet dziaugiuosi kad bent vienas bus
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai