petukas parašė:
As su pirmu turejau. Labai geras vezimas,tik kad sunkus
Jo ,bet name gyvenam tai mums jokio skirtumo
petukas parašė:
As su pirmu turejau. Labai geras vezimas,tik kad sunkus
Jo ,bet name gyvenam tai mums jokio skirtumo
Pumpum parašė:
O jus cia kitos ziuriu jau susipirkot vezimelius 😲 as dar kazkaip be trecio trimestro bijau situos reikalus pirkt, nors ir nusiziurejom ir akcija dabar, bet tikiuos…
Aš taip pat dar nieko neperku, kažkaip man dar rodosi per anksti 😉. Tik va už 4 savaičių iš Norvegijos gryztam į Lietuva su visam tai planuojam siek tiek sauskelnių nusipirkti, nes Norvegijoje kiek teko girdeti kokybe žymiai geresne nei Lietuvoje ir kaina dar žemesnė ;).
Gal prieš išvažiuojant dar kažką, kokia smulkmena nusipirksim, o siaip planuojam pradėti įrenginėti vaiko kambarį ir pradėti krauti kūdikio kraitelį tik rugsėjo-spalio mėnesį ;).
Pumpum parašė:
O jus cia kitos ziuriu jau susipirkot vezimelius 😲 as dar kazkaip be trecio trimestro bijau situos reikalus pirkt, nors ir nusiziurejom ir akcija dabar, bet tikiuos…
Ir musu planai tokie rugseji-spali pirkt bent rubelius tikrai o vezima lovyte tai ir veliau
Nieko dar nepirkom, bet artimieji jau megaujasi, teta jau pora bodziuku ir batuku nupirko, anyta jau ziurineja kudikio kraitelio rinkineli nupirkti
patys dar laukiam, kai suzinosim lyti, gal tada jau noresiu pirkti. O visa pagrinda ruosim kai iseisiu i dekreta, nes planuoji jau po zoliniu i darba negrizt
saundstorm5 parašė:
Nieko dar nepirkom, bet artimieji jau megaujasi, teta jau pora bodziuku ir batuku nupirko, anyta jau ziurineja kudikio kraitelio rinkineli nupirktipatys …
Norvegijoje dekreto išleidžia likus tik 3 sav iki nustatytos gimdimo datos😂
Tai pas mus galima ir nespet susipirkti išejus i dekreta😊
Aš pirmagime gimdžiau 37sav,tai jei ir db panašiai ,tai nespesiu dekretu pasidziaugti,nebent biuleteni sedesiu,nes ir db turiu menesiui🙁
Pumpum parašė:
Jauciat gal jau judesiukus? As jau trecia diena kartas nuo karto jauciu kaip spragsi ten svelniai 😂 ypac jei pajudini 😂
O as galvojau, kad man susivaideno. Pora dienu atsigulus ant kairės jutau kaip ten spragsi (puikiai įvardinot:).
Bet dabar bisk neramu-nebejauciu, bet realiai juk dar toks tera mazytis. Matyt nejauciu jo striksejimo del mazumo.
Pumpum parašė:
Jauciat gal jau judesiukus? As jau trecia diena kartas nuo karto jauciu kaip spragsi ten svelniai 😂 ypac jei pajudini 😂
Na, aš nusiteikusi dar greit nejausti - placenta prisitvirtinusi priekyje. Sako, kad tokiu atveju gerokai vėliau pradedama jausti
Eimada parašė:
O as galvojau, kad man susivaideno. Pora dienu atsigulus ant kairės jutau kaip ten spragsi (puikiai įvardinot:).
Oi judesiu daznuma gerokai veliau reikia pradet vertint. Virs 20 savaiciu gerokai.
dabar jie dar tokie svelnus, kad daznai ir nesijaucia
as irgi galvojau kad pirma kart susivaideno. Po to supratau, kad ne
tai visa vakara nejutau nieko, prisedom su vyru pailset, pakrutinau, spragsi
sakau o, pabudo 😅 gaila, kad vyrui dar anksti pajaust, teks palaukt 😅
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai