Flaminga parašė:
Dingo krutines jautrumas, ar kam taip buna? Manau negerai, kas nors. Nutraukiau prigesterona gal tai susije...?
Mano jau senokai nejautri
Flaminga parašė:
Dingo krutines jautrumas, ar kam taip buna? Manau negerai, kas nors. Nutraukiau prigesterona gal tai susije...?
Mano jau senokai nejautri
Flaminga parašė:
Man nuo 16 atleido ,viskas čia gerai ;) dziaugites 😀kol vėl prasidės ,man daktare taip pasake ...pas mane tik speneliai jautrus liko ,o pati krūtine nebe...uztat kaip gera naktį nebe pašokti kada ant papo atsigulu
tomam parašė:
As irgi is po echo, viskas siaip gerai, bet turim slapuka. Niekaip nepasirode, vadinasi ugdysim kantrybe![]()
Dazniausiai slepiasi merginos. As suvaikinai suzinojau ko laukiuos 12sav. Ir 20 sav. O mergina iki 34sav. Nesirode
minguliux parašė:
O mane užpuolė sloga ir gerklės skausmas..siaubas kažkoks... tikėjausi jau nebesirgt, jau prisisirgau nėštumo pradžioj su antibiotikais
ir net neįsiva…
O jums netrūksta vitamino D? Man kaip keista, mad merginos šitaip dažnai serga... Manau trūksta kažkokių vitaminų
LT88 parašė:
O jums netrūksta vitamino D? Man kaip keista, mad merginos šitaip dažnai serga... Manau trūksta kažkokių vitaminų
Kraujo tyrimai daryti prieš 2,savaites, sakė daktarė idealu viskas, nieko netrūksta
tai vat ir keista, kad vėl mane parklupdė.. visa laimė temperatūros nėra.. orai pas mus permainingi labai, tai +12, tai +20. O plius dar vėjas su lietum.. gal kur ir perpūtė
labiausiai bijau, kad po slogos herpes virš lūpos neatsirastų
nes man visad po slogos būna, o nėštumo metu herpes labai pavojingas
minguliux parašė:
Kraujo tyrimai daryti prieš 2,savaites, sakė daktarė idealu viskas, nieko netrūkstatai vat ir keista, kad vėl mane parklupdė.. visa laimė temperatūros nėr…
Pavojingas jis pirmam trimestre ir jeigu jus jo niekada neturėjote ,jeigu jis jau pas jus yra nieko pavojingo nėra
Ir pavojingas jis 2 tipo tas kuris ant lytinių organų ,taip kad nusiraminkit ir ne panikuokit ;)
minguliux parašė:
Kraujo tyrimai daryti prieš 2,savaites, sakė daktarė idealu viskas, nieko netrūkstatai vat ir keista, kad vėl mane parklupdė.. visa laimė temperatūros nėr…
Nėščiųjų imunitetas labai nusilpęs, jeigu ir iki nėštumo jis buvo pasilpęs, pastojus dar labiau pasilpnėjo, tai todėl ir neduoda Jums ramiai gyventi
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai