Svajoniukas parašė:
Mane per karantina ir valstybinej priima Vilniuje![]()
Kur? Ir kas kiek laiko lankotes?
Svajoniukas parašė:
Mane per karantina ir valstybinej priima Vilniuje![]()
Sokolade parašė:
Kas menesi centro poliklinikoj. Snd pridaviau slapima, pirmadieni einu i planine konsultacija, tikriausiai ims steptokoko tepineli. O treciadieni i santaras vaziuosiu echoskopija daryt, nes man gresme del atsiradusiu antikuniu. Nezinau, ar priiminetu, jeigu butu sklandus nestumas 🤷♀️
Svajoniukas parašė:
Kas menesi centro poliklinikoj. Snd pridaviau slapima, pirmadieni einu i planine konsultacija, tikriausiai ims steptokoko tepineli. O treciadieni i santaras vaziuos…
Mane Centro poliklinikoj irgi priimineja be problemu. Ir tyrimus daro 😉
Svajoniukas parašė:
Kas menesi centro poliklinikoj. Snd pridaviau slapima, pirmadieni einu i planine konsultacija, tikriausiai ims steptokoko tepineli. O treciadieni i santaras vaziuos…
O ar už tepinėlio tyrimą liepė susimokėti?
Ar yra būsimų mamyčių, kurioms kokie nors tyrimai (pagal nėščiosios kortelę) mokami?
Valioo parašė:
Merginos, kurios esate is Kauno. Kur planuojate vykti gimdyti?![]()
As planavau II ligoninėje gimdyt, tačiau del GD teks gimdyti Kauno klinikose.
Otili parašė:
Man turėjo planine patikra būti užvakar, bet gyditoja atidėjo į balandžio 7. Tai sakė ir tepinėlį paiims. realiai labai džiaugiaus kad atidėjo nes nereikės tiek daug važinėti po poliklinikas.
O vat echoskopija buvo ta dien. Visas apžiūras atlieku centro poliklinikoj (tik kad skirtingi filialai) ir esu patenkinta. Tiek ginekologu darbu tiek šeimos daktarės :))
Per kiek teko ginekologų apsilankyti tai visi labai super :)) iš mano pusės tik geriausi atsiliepimai
Dėl mokėjimu tai už nieką mokėti nereikėjo po kolkas
žinoma jei būčiau norėjusi kokių papildomų tyrimu tai jau reikėtu mokėti nes jie nepatenka į nemokamų tyrimų sąrašą :))
Na ir žinoma jei esate neregistruotas asmuo poliklinikoje kurioje lankotės tai tyrimai yra mokami :)) kiek teko domėtis :))
Siandiena buvau pas ginekologe padare eukoskopija kaip ir viskas tvarkoi tik ismatavo pilva ta gimda ar kaip jinai skaitosi pagal savaites mazokas 30cm tik yra,ar reikia sunerimti,taip ir nieko nepasake ar cia labai blogai,esu pati kudute tai ir tas pilvas pas manes nera labai didelis
Otili parašė:
Dar nedare tepinelio, pirmadieni eisiu. Kolkas nieko nemokejau
Otili parašė:
Už tepinėlį mokėjau 49e.
Lamaste_ parašė:
Už tepinėlį mokėjau 49e.
Privacioj? Ar valstybinej? Cia uz streptokoko tepineli? 🙄
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai