KUSLANDRA27 parašė:
Na kagi mamytes,gime dar vienas rugpjutinukas. ..Atsikankinau...
Sveikinimai
KUSLANDRA27 parašė:
Sveikinimai
KUSLANDRA27 parašė:
Oho! Sveikinimai 🥰🥰🥰
Visa diena tvarkiau namus. Siurbiau, rinkau, ploviau, gaminau, o daba priguliau pailsėt ir glostau pilva mažas juda viskas gerai, beeeeet visad pilvas būdavo toks kietesnis, o daba toks vietomis minkštas ir lyg nejautrus... 🤔 Gal kuriai ir po didelių tvarkymu taip būna?
Gretute12 parašė:
Aš pakankamai savarankiška, niekas už mane nieko nedaro dažniausiai, tai pati susiruošiu, pati nuvažiuosiu ir pati pagimdysiu, kažkaip įtariu kad įmanoma be vyro 😄…
Imanoma tikrai
As noreciau kad vyras dalyvautu, nes tas momentas kai gimsta vaikas yra labai jautrus, ir manau svarbus abiems tevams. Manau vyrui reikia pamatyti kaip ateina zmogutis i si pasauli.
Bet man asmeniskai kazkokios pagalbos gimdymo metu kaip ir nereikejo uz mane nepakvepavo, nepadejo stumti
tai dabar per daug galvos nesuku, jei del covid situacijos negales vyras dalyvauti, per daug galvos nesuksiu
Man svarbu kad gautume privacia palata, kur galesime sau dviese dziaugtis komfortisku poilsiu ir ramybe Gal labiau vyras buvo reikalingas po gimdymo, padeti rupintis vaiku, isleisti mane i dusa
bet maziukai paprastai tikrai nemazai laiko miega, buna pavarge po gimimo, jiems tai irgi didelis ir sunkus darbas, tai galima susitvarkyti viska kol maziukas miega
Kudlota parašė:
Sakė per kursus, kad kai jau atsiras tos jėgos tai jau tuoj ir finišas 😁 tausokite jas, nes reiškias jų jau tuoj tuoj prireiks 😁
O kaip miegu puikiai 00:00-5:30. Nuo 5:30 iki 16:30 pilna jegu-tvarkausi, delioju viska, baigineju tai ka suplanavus..nors pries kokias 3 sav tai ant kiekvieno kampo gulinejau, jegu buvo 0, dabar net baisu kas daros, savaitgali keliausi 5:15, nes nesigavo uzmigti, paskui i vakara pailsiu biski ir vel pilna veiksmo..bet dar tik sekmadieni bus pilnos 36 savaites..tikiuosi maziukas ateis laiku, neskubes per daug :))
Gant-e parašė:
Imanoma tikrai![]()
As noreciau kad vyras dalyvautu, nes tas momentas kai gimsta vaikas yra labai jaut…
Oh o man vyras buvo didziausia pagalba per gimdyma!! Tik turbut jo vieno klausiausi kaip reikia kvepuoti, nes gydytoju nesiklausiau, tai gydytojos vyrui sake kaip man kvepuoti, ka daryti, ir kazkaip viska dariau kaip sake..laike uz rankos, dejo ranksluoscius ant kaktos, kalbejo su manim, juokavo, kad tik primirsciau skausma, buvo didele pagalba gimus vaikui pacioje gimdykloje, pats aprenge mazyli gimdykloje, saugojo mane, neleido niekam pakelti balso ar kazkaip mane izeisti..nors gyvenime esu gana stipri, puikiai moku uz save pastovet, bet va abu gimdymus vyro buvimas salia man buvo begalo svarbus, nenoriu pagalvot, kad sikart tektu gimdyti be jo..zinoma mano MM visada buvo labai skausmingos, pirma MM diena guledavau be jegu, viskas plaukdavo pries akis, tai vyras tomis dienomis visada labai mane palaikydavo, gal del to ir gimdyme ta neadekvati savijautos bukle pagereja kai jis salia.
KUSLANDRA27 parašė:
Sveikinimai kiek svere? Kaip praejo gimdymas? Kuria sav gime? Kaip prasidejo veikla?
KUSLANDRA27 parašė:
Sveikinimai
Musmus parašė:
Oh o man vyras buvo didziausia pagalba per gimdyma!! Tik turbut jo vieno klausiausi kaip reikia kvepuoti, nes gydytoju nesiklausiau, tai gydytojos vyrui sake kaip m…
O man kazkaip nieko nereikejo, jokios pagalbos As stengiausi labai koncentruotis i save, susikaupti darbui. Tai praktiskai visa laika vyras prabuvo salia ir tiek. Zinoma drasiau kai dviese, ypac pirma vaika gimdant, nes nezinai ko tiketis, ko laukti. Tai si karta ir vyras sako ar manes tau reikes gimdykloje. Nu tikrai suabejociau
noreciau kad butu tik del to kad tas momentas kai gimsta vaikas yra kazkoks magiskas, ir manau svarbus tiek mamai tiek ir teciui
Gant-e parašė:
Imanoma tikrai![]()
As noreciau kad vyras dalyvautu, nes tas momentas kai gimsta vaikas yra labai jaut…
Man irgi atrodo l svarbu kai vyras buna salia ta akimirka kai gimsta vaikelis, tie prisiminimai, potyriai kartu lieka visam gyvenimui...