Mingi parašė:
Pagimdžiau 2020 08 11d. Tai antras gimdymas. Atvažiavau su 4-5cm. Galvojau o kaip gerai viskas vyks greitai. Nu ir prasidėjo. Puse 6h. Ryte atvažiavom pagimdžiau pu…
Sveikinimai ❤️❤️❤️ Ilsėkitės ir džiaukitės vienas kitu 🎈🎈🎈🎉🎉🎉
Mingi parašė:
Pagimdžiau 2020 08 11d. Tai antras gimdymas. Atvažiavau su 4-5cm. Galvojau o kaip gerai viskas vyks greitai. Nu ir prasidėjo. Puse 6h. Ryte atvažiavom pagimdžiau pu…
Sveikinimai ❤️❤️❤️ Ilsėkitės ir džiaukitės vienas kitu 🎈🎈🎈🎉🎉🎉
Spurgaaa parašė:
Kiek velavo berniukas?![]()
12d turejau gimdyt bet gavosi ne laiku tai va snd 14d😀
seline parašė:
Musu irgi pranasavo 3,5 kg paskutinis echo rode2856g po savaites pagimdziau tik 2590g maziuka 🙂 tai paklaida nieko sau 🙂 aisku gimem anksciau 🙂
Na nezinau. Visa nėštumą užtikrino ,kad didesnis bus bijau per dideli nepagimdyti ir kai didesnis yra savaite ,kad nebutu kokie ten vėliau žali vandenys 🙄
seline parašė:
Musu irgi pranasavo 3,5 kg paskutinis echo rode2856g po savaites pagimdziau tik 2590g maziuka 🙂 tai paklaida nieko sau 🙂 aisku gimem anksciau 🙂
O kuria savaite gime?
stonziv parašė:
Sveiki, o kodėl jus paguldė? Nes as katik grizau iš klinikų, turėjau siuntima gildymui, nes turiu GD, tai apžiūrėjo, tipo viskas ok, važiuokit namo iki antradienio.…
Aš klinikose buvau 40+5 su 2 cm tai sake atvažiuot kai bus 41. Tai atvažiavau trečiadienį, dabar 4 cm ryt jau suplanuota prakirpt vandenis
Musmus parašė:
O kuria savaite gime?
37+4 gimem 🙂seip skaitos isnesiotas tik kad maziukas labai 🙂 bet manau kad tas mazumas del mano geriamu vaistu gali buti 🤔 nes buvo vienas daktaras uzsimines kad jie kenkia placentai 🤔
Ugnelė88 parašė:
Klausimelis. Koki elektrinį pientraukį rekomenduojate? 🙂
Medelos
Ugnelė88 parašė:
Klausimelis. Koki elektrinį pientraukį rekomenduojate? 🙂
Spectra, pirkau ir esu labai patenkinta...
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai