Musmus parašė:
Mergaites, kurios pagimde 38sav kokio svorio gime jusu maziukai?
3 kg beveik
Musmus parašė:
3 kg beveik
Musmus parašė:
Mano buvo 38 su keliomis dienomis tai svėrė 3035
karolinna parašė:
Mamytes kurios jau i paskutines dieneles pries gimdyma, kaip jauciates? Kaip su miegu reikalai. Ar nemaudzia pilvo ir pan?🙂 Man vis pasirodo tie gimdos susitraukim…
Sveika. Siandien 40 sav suejo
ir ta proga jau mazdaug valanda laiko kaip pilva skauda, kaip per mm..
Editulia93 parašė:
Sveika. Siandien 40 sav suejoir ta proga jau mazdaug valanda laiko kaip pilva skauda, kaip per mm..
![]()
Oi uzeina ir man stiproki, stiproki buvobir vakar nuo ryto, po pietu kazkaip praejo..siandien nuo ryto vel, maudzia kas kazkiek laiko pilvo apacia, nukeliauja iki nugaros ir atleidzia..
Musmus parašė:
3,6 kg
Launar parašė:
Vakar buvau pas ginę tai paguodė, kad jau kūnas pasiruošęs gimdymui, vaikas galvute įsistatęs taip kaip reikia, placenta subrendusi, sąrėmiai yra, bet dar neregulia…
O tikrino echoskopu :)?
SimonaBu parašė:
Sveikos mamytes,kaip rengete savo lelytes kaip einat į lauką per tokius orus?🙂
Labai sunku su ta apranga. 🤦 Bet va buvom vakar, tai kelnytes, siaustinukas ilgom, ilgom medvilninis toks kaip megztukas ir vilnones kojinytes po kelnytem, nes kelnes su pedutemis. Uzklojom perlenktu dekuciu kaip foto ir i krepsi isimeciau dar viena, jei vesu pasirodytu. Bet neprireike. 😊 O ka jus pati rengiat? 😌
Sieloja parašė:
Labai sunku su ta apranga. 🤦 Bet va buvom vakar, tai kelnytes, siaustinukas ilgom, ilgom medvilninis toks kaip megztukas ir vilnones kojinytes po kelnytem, nes keln…
Aš vakar buvau tai bodžiukas,šliaužtukas,kepuryte ir vilnones kojinytes,ir pledukas.
Bet kad jai truputi buvo net per karšta🤦♀️🤷♀️
Musmus parašė:
Oi uzeina ir man stiproki, stiproki buvobir vakar nuo ryto, po pietu kazkaip praejo..siandien nuo ryto vel, maudzia kas kazkiek laiko pilvo apacia, nukeliauja iki n…
Ruosiasi organizmas po truputi matomai
jums dar laiko yra, o as galeciau jau po truputi lukstentis
Editulia93 parašė:
Ruosiasi organizmas po truputi matomaijums dar laiko yra, o as galeciau jau po truputi lukstentis
![]()
Taip, taip
salia pilvuko turiu dar du dziaugsmus tai tiesa sakant neskubinu ivykiu, visvien kazkadaise pagimdysiu, pora sav dar turiu tai isnaudoju turiningai, stengiuosi max pailset, nes paskui bijau taip nebeiseis
tik va uzvakar nugara surakino vakare, vakar ir siandien tie paruosiamieji siek tiek gasdina, net per miega jauciu, as dar ne pries paaugint pilvuke
rytoj dar tik pilnos 38sav jei gydytoja nesuklydo.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
!