Pacahontas parašė:
O ka rinktumetes,donorini piena ar misinuka leliukui esant tokiai situacijai?
Aš rinkausi donorinį pieną
Pacahontas parašė:
O ka rinktumetes,donorini piena ar misinuka leliukui esant tokiai situacijai?
Aš rinkausi donorinį pieną
Liepa2015 parašė:
Šiandien lankiausi Santarose dėl GD. Įprastai dėl diabeto tiria, ar vaikas nėra nutukęs, o mano atveju, vaiko pilvukas atsilieka 2 sav., visa kita normose (galvytė,…
Man lygiai taip pat 😉 nustatytas GD, vaiko svoris 38+5 sav buvo 2929g; pilvuko apimtis atitinka 36+0. Siandien vaziuoju gultis i stacionara (siandien 39 sav) ir uzbaigsiu nestuma klinikose. Kiek supratau, jeigu per savaite nepagimdyciau pati, tada skatintu
giedrespirmas parašė:
Vienos mamos rekomenduotas paskaitas klausiau anglų kalba per youtube Prenatal class: Part 1 ir nuo pan. 20min. akušerė pasakoja iš fiziologinės pusės kodėl vienos…
Gal galit nuoroda pasidalint į paskaitą? Tikrai įdomu paklausyt būtų...
aš tikrai skausmui pakanti esu ir šiaip iš tų kur gali kentėt iki paskutinės akimirkos, o čia kažkas naujo... Kiekvienas Kukuliuko judesys ir pastoviai šokinėju ir krupčioju iš skausmo... 😯
Kudlota parašė:
Mamos, klausiu jūsų, nes nekaip nerandu informacijos, o ir gyditoja mano negalėjo pakomentuot kažkaip kas čia per "jausmas" ir nuo ko jis pas mane.
Man sakė klinikose, kad jei mažai vandenų, tada daug stipriau jaučiasi judesiai. O jų mes pačios kažkaip specialiai nelabai padidinsim, nu nebent visai vandens negeriat, bet netikiu, turbūt jau senai tai išbandėt
Reikia, kad vaikelį stebėtų kas 2 savaites, bent man taip sakė, nes jei mažėtų dar labiau, tada skatintų.. Pas mane dar normoj, bet ant ribos, o pas jus žemiau normos?
Laura 7 parašė:
Sveikos, gal kas planuojat gimdyti/gimdete 2 ligoninej kaune, ka i gimdykla planuojate pasiimti?
As ir ten planuoju. Isidejau vandens, uzkandziu, vaikui drabuziukai plius pampis, sau pampiai 😂 tapkes sau ir vyrui.
Labas rytas
Mergaitės, šio ryto truputį nesupratau..
atsikeliau nuėjau į WC - viskas ok, galvoju vėsu gera dar eisiu pasnausti, pagulejau pradėjo skaudėti ir sukti pilvą (na kaip kad didelio reikalo norėčiau),ėjau į WC ir nutekėjo per kojas kažkoks baltas skystaliukas... Na ne daug... Toks didesnis lasas iki kelių nusirideno ir kelnaitės vietomis slapios...
kvapo jokio,dabar kaip ir ramu... Nei skauda nei bėga (o didelį reikala be vargu atlikau
) gal kam taip buvo?
čia man sunerimti?
Forti parašė:
Labas rytas![]()
Mergaitės, šio ryto truputį nesupratau..atsikeliau nuėjau į WC - viskas …
Manau ne. Man taip buna irgi 😁
Sveikos, rasau pirma karta. Mums 38+1, nuo vakar vakaro jauciu gana mazai judesiu ir jie silpnoki, nors laikas pries miega budavo pats aktyviausias. Nezinau, ar skambinti gydytojai ar cia kitos priezastys, nes pirmadieni klause vaiko tonusus, ziurejo virksteles kraujotaka, placenta, vandenis, viskas norma. Kazin, ar galejo per viena diena kas nors pasikeisti, ar siaip jis ramesnis.
Spurgaaa parašė:
Manau ne. Man taip buna irgi 😁
Tai išskyros,nėštumo metu jų padaugėja. Man kasryt taip būna 😊
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai