Spygl3 parašė:
Ar planuojate darytis klizmutę?
SAM metodikoj klizmos įvardintos prie žalingos gimdymo priežiūros, tiesa, paminėta, kad DAŽNOS, nesu tikra, kas yra dažnai
Asmeniškai nedarysiu, organizmas tvarkingai pats išsivalo be intervencijų.

Spygl3 parašė:
Ar planuojate darytis klizmutę?
SAM metodikoj klizmos įvardintos prie žalingos gimdymo priežiūros, tiesa, paminėta, kad DAŽNOS, nesu tikra, kas yra dažnai
Asmeniškai nedarysiu, organizmas tvarkingai pats išsivalo be intervencijų.

As pas savo midwife paskutini karta paklausiau, sakau gal ir kvaila baime, bet sakau labai jau nenoriu poo padaryti gimdant, beto dar vyras bus sakau, man geda bus.. O ji sako mes taip greit viska sutvarkysim, kad niekas nieko nepastebes, taip pat sako tai vienas naturaliausiu budu pamatyti, kad vaikelis jau ateina. Mažiausiai sako del ko turetum sukti galva.
Kalista parašė:
Sveikos, tai va jau turiu savo sūnelį😊 gimdymas buvo iš sunkesnių, gimdžiau AGN. Personalu esu patenkinta, ypatingai akušere Dovilė, nuostabus darbuotojas ir žmogus…
Sveikinu🤗
Kalista parašė:
Sveikos, tai va jau turiu savo sūnelį😊 gimdymas buvo iš sunkesnių, gimdžiau AGN. Personalu esu patenkinta, ypatingai akušere Dovilė, nuostabus darbuotojas ir žmogus…
Sveikinu 🌷
Kalista parašė:
Sveikinimai!🥳🥳🥳🥳
Kalista parašė:
Sveikinu🙂🙂🥰
Kalista parašė:
Sveikinimai!🌹🌹🌹
Kalista parašė:
Sveikinimai! Ramių naktelių 🌸
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai