Lissek parašė:
Sveikos![]()
Sveikinu! 🥰 as irgi dar maitinu, papasakokit kaip jums sekasi atjunkyt? Koki metoda taikot?
maniskis, toks ispudis, labiau kruties pradejo noret dabar 🙈 gal dantukas, nezinau, meginu laukt truputi ramesnio laikotarpio 🙈
Lissek parašė:
Sveikos![]()
Sveikinu! 🥰 as irgi dar maitinu, papasakokit kaip jums sekasi atjunkyt? Koki metoda taikot?
maniskis, toks ispudis, labiau kruties pradejo noret dabar 🙈 gal dantukas, nezinau, meginu laukt truputi ramesnio laikotarpio 🙈
...Dream... parašė:
O po viena skiria genetinius tyrimus ar visus is karto paskiria?
su pirmu nėštumu nesidariau, neturiu patirties, o dabar dar nesikonsultavau su gine, tai atsakyti negaliu.
Lissek parašė:
Sveikos![]()
Aš irgi dar žindau pirmagimę, kol kas tik šleikštulys, dar pykinimo nėra☺️
Labutis busimos mamytes❤️🌹
Esu dideliam soke ir strese,pasidariau 2-3 rugpjucio diena testa,teigiami.Taip dziaugemies,uzpuole pries kelias dienas gripas😤😤 pakankino kelias dienas temperatura,37.8 gerkles skausmas,nosis beganti😭😭
O siandien ryte prasidejo kraujavimas😭😭😭
Taip yra negera,sunku ant sirdies,negaliu patiketi.😭😭😭😭 Saugokit save ir savo zirniukus❤️🌹❤️❤️
O siandien ryte atsikeliu
Siandien ryte
Ingrida37 parašė:
su pirmu nėštumu nesidariau, neturiu patirties, o dabar dar nesikonsultavau su gine, tai atsakyti negaliu.
As tokia pasimetus del tu genetinou tyrimu 🤕 vistiek jie aiskaus atsakymo neduos, o tikrai tik sukels itampa 🤕🤕🤕
Jurgita39 parašė:
Kaipsu apetitu pas jus??? Man užeina,kad noriu silkės su agurkais😁😁,sumuštinis su saldžia varškės sūriu ir ant viršais medus.Na tikrai,taip nevalgyčiau jeigu nesila…
Jokiu tokiu keistu meniu nenoriu. Buna, kad kazko uzsimanau, tai prasau vyro, kad parveztu. Su 2 nestumais nieko vyro neprasydavau parvezti, tai si karta vyrui pasakiau, kad parodysiu ka reiskia nescia tureti 😂 o tai net nesuprasdavo ka reiski nescia Zmona tureti 😂😂😂
Renni parašė:
Sveikinu! 🥰 as irgi dar maitinu, papasakokit kaip jums sekasi atjunkyt? Koki metoda taikot?maniskis, toks ispudis, labiau kruties pradejo noret dabar 🙈 gal dant…
Tas pats ir maniškei. Ji taip prilipus, kaip lipdukas prie manęs.. bet pradėjom nuo to, kad pirmą dienos miegą užmigdome visaio, bet tik be papulio ir taip 4 dienas. Po to jau ir antrą dienos miegą be papulio, paskui jei dar bus trečiajį.. nes ji jei ne.prie manęs miega 30 min ir šoka manęs ieškot. Tada vakarinį užmigdymą, o paskui lauks sunkiausia dalis - naktinis.
Problema pas mus tokia, kad ji neima jokių buteliukų ir jokių mišinukų.. ko neišbandžiau. Natur produkt ir viskas
NEpilkaPelyte parašė:
Sveikos! Papasakokite kaip jaučiatės? Man nesenai prasidėjo krūtinės skausmas. Bet dingo pilvo maudimas 🤷🏼♀️ Realiai daugiau jokių simptomų ir neturiu, bandau nesi…
Man labai iš tikro labai skauda pilvą, nepykina nieko, tik jaučiuosi jautri, į viską labai jautriai reaguoju.. biski neramina tas pilvo skausmas..
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai