Aneta123 parašė:
Palei paskutines mėnesines 4sav 3d
Daktarė gi pati jus nuramino, kad taip gali būti, tai belieka pasikliauti ja
Aneta123 parašė:
Palei paskutines mėnesines 4sav 3d
Daktarė gi pati jus nuramino, kad taip gali būti, tai belieka pasikliauti ja
Mad313 parašė:
Buvau čia rašius dėl žemo prg (apie 43 buvo), tai savaitgalį vaistininkė apramino, liepė laukt vizito pas gydytoją ir nesigąsdint be reikalo, jeigu nėra kitų nusisk…
Mano 36,33 prg ir lygiai tą patį pasakė, kad visai nėra reikalo jo stebėti jei viskas gerai ir nėra buvę persileidimų, o geriamas PRG tai hormonai bet kokiu atveju..
Sveikos merginos
jungiuosi į jūsų gretas, vakar testas vaiduokliavo, o šiandien kraujo tyrimas patvirtino 
labai labai laiminga ir iškarto milojonas klausimu, o kas toliau
Simonaur parašė:
O kokius genetinius tyrimus Jūs darysitės ar darėtės planuojant vaikelį? Turit omeny "harmony" prenatalinį testą (po12-os savaitės) ar kažką kitą ?
Planuojant nesidarėm nieko,darysimės vaisiaus tyrimus, kita savaitę pas gine,tada ir domėsiuosi kada ir kaip viskas bus ....
Gan išsamus straipsnis https://www.tevu-darzelis.lt/genetiniai-tyrimai-vaisiaus-genetiniu-ligoms-nustatyti/
Ingrida37 parašė:
Planuojant nesidarėm nieko,darysimės vaisiaus tyrimus, kita savaitę pas gine,tada ir domėsiuosi kada ir kaip viskas bus ....
O po viena skiria genetinius tyrimus ar visus is karto paskiria?
Jurgita39 parašė:
Labas vakaras.Jungiuosi ir aš.Labai plačiai neišsiplėsiu,bet laukiuos 4❤🙂
Sveika prisijungus 🥳
Sveikos merginos. Jungiuosi ir as i jusu gretas. 3nestumo testai, 2vaiduokliukai,o siandien jau iskart pasirode antra juostele 😍 numatoma data balandzio 14d.
Klausimelis, ar kuriai is jusu pasireiske taip greit simptomai? Man jau kelias savaites jautri krutine, labai pucia pilva, ir jauciu nuolatini pykinima, ir nuo pat pradziu labai noriu marinuotų saldziu agurkeliu...
snieguole131 parašė:
Sveikos merginos. Jungiuosi ir as i jusu gretas. 3nestumo testai, 2vaiduokliukai,o siandien jau iskart pasirode antra juostele 😍 numatoma data balandzio 14d.
Jau turiu as tu simptomu daugiau nei noretusi 🤭 pilvo maudimas, labai jautrus speneliai, krutine padidejo nemazai, asaru pakalnes del betkokios nesamones (gera ar bloga) ir pykinimas beveik iki vemimo 🤢 p.s pykinima susitvarkiau 🙏 visa kita nevargina 👍
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai