Greta1111 parašė:
Aš esu prisiskaicius kaip kitos paguldo paglosto ir uzmiega🙈 man kažkoks kosmosas cia😅 visada prieš miegą supu kartais verkia labai o kartais ramiai užmiega supama😁…
Taip taip, lygiai tas pats
Greta1111 parašė:
Aš esu prisiskaicius kaip kitos paguldo paglosto ir uzmiega🙈 man kažkoks kosmosas cia😅 visada prieš miegą supu kartais verkia labai o kartais ramiai užmiega supama😁…
Taip taip, lygiai tas pats
lauherm parašė:
Taip taip, lygiai tas pats![]()
Aš IG stebiu "sportuok su mama" ji irgi kinezeterapiautė ir aiškino apie vaikų sodinimus, apie kėlimą už rankyčių, paaiškino neva tai yra apkrova stuburiukui, o mano kinezė irgi sakė negalima, bet tada dar nepaklausiau kodėl 😀aj tai ir nekeliu, kažko gero vaikui nepadarysiu keldama, o va greičiau blogo tai galiu padaryt....
Su kelimais ir nuomonem tai manau yra taip todel, kad kai auginau pirma vaika (13-14 metu atgal) visos vienareiksmiskai sake kelti iki 45 laipsniu duodant isikibti ir stiprinti raumenukus. Paskui speju ivyko koks perversmas ir pasikeite rekomendacijos. Tai dabar vyresnio amziaus atstoves sako kelti, o jaunesnes nekelti, tidel ir gaunasi tokia misraine. Yra ir daugiau rekomendaciju pasikeitusiu, matinimo, guldymo kol nesivarto ir tt. Del ko irgi labai issiskiria nuomones
Pumax parašė:
Su kelimais ir nuomonem tai manau yra taip todel, kad kai auginau pirma vaika (13-14 metu atgal) visos vienareiksmiskai sake kelti iki 45 laipsniu duodant isikibti …
Na bent jau mano kineziterapeute tai is jaunosios kartos🙂
Greta1111 parašė:
Aš paguldau ant šono, tūtę marliuku priremiu ir užmiega 😅
Tinaina parašė:
Mano kineziterapeute sake kelti namie uz rankyciu. Parode kaip. Maniskio silpna kaklo priekine dalis buvo, nusvirdavo galva bekeliant. Katik suejo 5men, jau pats ri…
Maniškė taip pat daro. Aš kartais pakilnoju ją taip už rankycių, labai patinka. Net nežinojau, kad negalima 🙄. Gydytoja nieko nesakė dėl to
Selija parašė:
Aš paguldau ant šono, tūtę marliuku priremiu ir užmiega 😅
As taip pat🙂 o naktį buteliuką nutraukto (nevalgo iš krūtinės) pieno sutriubina ir toliau miega😊
Greta1111 parašė:
Mano vaikas tai pats atsisake supimo ant ranku. Verkdavo belekaip, tai viena diena pabandziau siaip i lovyte padeti paziureti ka darys. Tute i burna (ima tik apsimigdymui net dienos metu, kitais atvejais isspjauna), migdukas ir pats uzmiega. Svarbu salia buti ir jeigu ka ranka ant krutines uzdeti 🥰