Chinchinke parašė:
Ir maniskis taip pat![]()
Pas mus britax m dualfix 360° suuuper ,rinkomes is cybex ir maxi cosi dar,bet si placiausia buvo..tai vaikui labai patogu
Chinchinke parašė:
Pas mus britax m dualfix 360° suuuper ,rinkomes is cybex ir maxi cosi dar,bet si placiausia buvo..tai vaikui labai patogu
Chinchinke parašė:
mes turim JOIE i-Spin 360º 0-18kg , plati, patogi, gerai siukiojasi, neturiu priekaistu, esu patenkinta vaikas panasu irgi :))
Zuli parašė:
mes turim JOIE i-Spin 360º 0-18kg , plati, patogi, gerai siukiojasi, neturiu priekaistu, esu patenkinta vaikas panasu irgi :))
Musu ir tokia mums taip pat patinka 😊
Miglevai parašė:
mes irgi ta pacia turime, labai patenkinti.
Daree parašė:
Gal galit imest pakvietima i vasarinuku2022grupe fb?![]()
Mane irgi 😇
Baby_1 parašė:
Tai va, as pastebejau irgi kad deda galvyte auksciau. Todel, svarstau apie pagalvele.
Aš tai vis dar migdau su miegmaišiu, kažkaip ramu, kad nenusispardys. Man tai labai pasiteisinęs reikalas ✌️
ir dar, mamos, man jau sprogsta galva... iš kur jus gaunat tuos visus receptus mažyliams?... sėdėt su knygom aš neturiu laiko tiesiogine to žodžio prasme, galiu tik 1 ranka taipint kol miega ar pan..
gaminti NEMOKU - esu kairiarankė....
kur gauti informacijos žaliems? mes patys namie taip nevalgom ir nevalgėm - pusryčiams kava, pietus ofise, vakarienei kažką... kaip dabar gyventi nebesuprantu...
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai