2023.08.24 14:08 (prieš 3 m.)
Cavy parašė:
Tas tiesa, bet situacija tokia, kad vyras ko gero neišeis atostogų, sunki ten pas juos padėtis. Noriu būti apsirūpinus daugiau mažiau kažkuom. Juolab ir kainos inte…
Na, visi mes skirtingi, kiekvienas renkamės kaip mum atrodo geriau/patogiau
aš tiesiog pamenu kaip su pirmąja buvo, kiek visko nepanaudota buvo ir kiek eurų dažnu atveju iškeliauja į šiukšliadėžę 🤣
Cavy parašė:
Gimus vaikui, iki 12mėn amžiaus galima panaudoti tėvystės atostogas. Reikalinga ir gimimo liudijimo kopija ar išrašas is gimdymo namų.
Bet šiaip realiai čia ne vyro kaltė, kad nėra pavaduojančio ir net neieško, jei jam priklauso tos atostogos, ne mes gi sugalvojom tokią tvarką
aišku, žiūrint žmogiškosios pusės tiesiog gaila kolegų gal/gerų santykių ir pan. Bet aš tokiu atveju turbūt informuočiau/priminčiau darbdaviui, kad neužilgo bus tėvystės atostogos ir kaip tada kas bus man išėjus jų
Cavy parašė:
Na, tas tiesa. Kaip ir apsiprekinau, liks bekontaktis. O jūs jais pasitikite? Kiek per covidą visur matavo, tai juokas ėmė kone kaskart. Atėjus iš lauko, jei šalta …
Pritariu, kad ne visai tikslingai rodo, bet reikia ir nepagailėti pinigų, nepirkti visai papigiai. Sunku būna ir man juo patikėti, bet dabar esam nusipirkę naują, kiek geresnį, gana tikslingai rodo, kai dukrytė sirgdavo, matuodavau juo naktį/miegant arba kai sudvejodavau, tada paprastu permatuodavau, tai dažnu atveju paklaida būdavo +-kelios padalos