dinka22 parašė:
o kur tu dirbai jei ne paslaptis?tai kurgi tokius mazuliukas i darzeliuka leist as tai nelabai pritariu
![]()
na taip su draugu nusprendem kad neleist,tokiam fabrike buteliu reikia tikrint tuscius butelius..sunkokas darbas
dinka22 parašė:
o kur tu dirbai jei ne paslaptis?tai kurgi tokius mazuliukas i darzeliuka leist as tai nelabai pritariu
![]()
na taip su draugu nusprendem kad neleist,tokiam fabrike buteliu reikia tikrint tuscius butelius..sunkokas darbas
galaxyy parašė:
na taip su draugu nusprendem kad neleist,tokiam fabrike buteliu reikia tikrint tuscius butelius..sunkokas darbas![]()
pritariu jums
tikrai gerai padarete kur bus geresne prieziura nei namie su mamyte
dinka22 parašė:
pritariu jumstikrai gerai padarete kur bus geresne prieziura nei namie su mamyte
![]()
![]()
![]()
![]()
tai taip
isauklesim
galaxyy parašė:
tai taipisauklesim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
saunuoliai
Labuis mamytes
Nezinau kur rasyti, tad rasau cia. Man po gimdymo sausio 17 bus praeje 6 men. MM sirgau rugseji, spali nesirgau, paskui susirgau lapkriti, ir paskui gruodzio 6. Kaip siandien tureciau susirgti, bet dar nieko. Lyg maudzia pilvo apacia, bet nestipriai.. Nuo pat pradziu saugomes. Gyvenu UK< tad cia tepasakytu, kad viskas normalu. Ar gali taip buti, kad dar neatsistate i savo vezias viskas? Jei kas galit, i AZ parasykit
vvviktuolija parašė:
Labuis mamytesNezinau kur rasyti, tad rasau cia. Man po gimdymo sausio 17 bus praeje 6 men. MM sirgau rugseji, spali nesirgau, paskui susirgau lapkriti, ir paskui gruodzio 6. Kaip siandien tureciau susirgti, bet dar nieko. Lyg maudzia pilvo apacia, bet nestipriai.. Nuo pat pradziu saugomes. Gyvenu UK< tad cia tepasakytu, kad viskas normalu. Ar gali taip buti, kad dar neatsistate i savo vezias viskas? Jei kas galit, i AZ parasykit :)</blockquotel
labukas
as skaiciau labai dauk komentaru ir manau kadtai yra normalu
taip kad nepergyvenk
dinka22 parašė:
Labai dekui uz atsakyma,tikiuos, kad sulauksiu mm
vvviktuolija parašė:
Labai dekui uz atsakyma,tikiuos, kad sulauksiu mm![]()
pas mane irgi tokia panasi situacija sirgau menesi laiko menesinem tada pertrauka turejau 3 savaiciu, vel susirgau ir jau dabar 15 dienu sergu net keista
ir kraujas pradejo net is nosies begti nezinau kodel reikes pirmadieni pas gp eiti
sandritaaa parašė:
pas mane irgi tokia panasi situacija sirgau menesi laiko menesinem tada pertrauka turejau 3 savaiciu, vel susirgau ir jau dabar 15 dienu sergu net keistair kraujas pradejo net is nosies begti nezinau kodel reikes pirmadieni pas gp eiti
![]()
O jetau, kaip ilgai sergi.. Tikrai reikia apsilankyti pas gud, gal ka patars.. O as va laukiu, kada bus.. Nesinoretu taip greitai antro
sandritaaa parašė:
pas mane irgi tokia panasi situacija sirgau menesi laiko menesinem tada pertrauka turejau 3 savaiciu, vel susirgau ir jau dabar 15 dienu sergu net keistair kraujas pradejo net is nosies begti nezinau kodel reikes pirmadieni pas gp eiti
![]()
ar geri kontraceptines tabletytes kazkaip cezarete vadinasi,ar pan....?
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai