Vis pasiskaitau temą... O mano anyta sėkmingai nežino ir toliau, kad aš laukiuosi. 😂 Vyras sako būt gerai kuo ilgiau ištempt, bet aš sakau, ar tu įsivaizduoji "kaip ji knis mums protą",vyras sako "aš jau matau, bet mūsų tai gyvenimas". O dabar dar tas šventasis karantinas... Kuris neaišku kada baigsis,tai kad ir sužinos, tikrai prie mažyčio žmogaus neleisime, kuris bus be imuniteto. O geriausias bajeris... Jinai pati pas savo anytą nuvyko apie tai neįspėjusi, tai gavo tiek "pyzduli" nuo jos dukros, kad ko lenda ten pas juos covido laikotarpiu, nes bijo, kad apkrės... O manoji anyta po šio įvykio labai nemaloniai jautėsi, ji visada buvo tokia landi, kad net mes su vyru pasimylėti negalėdavome, kai pas juos jis gyveno. Gyvenimas vistiek savo visada sudėlioja. Mokomės mes, mokosi ir ji. Sūnui paskambina ar susiraso, jis vienas nuvažiuoja jei turi reikalų ir viskas. Manęs nebejudina, tai man laimė. 🌷👍 Sakau, aišku jei kokia bėda bus, tai tikrai padėsiu (ar maistu, ar vaistais...), bet daugiau nenoriu turėt reikalų. 🙂👍
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus