Women. parašė:
Bet kokia manipuliatore ji.. wow .. Istiesu nepavydetina situacija tikrai. Kantrybes Jums :/
Aciu, prireiks dar ilgai!
Women. parašė:
Bet kokia manipuliatore ji.. wow .. Istiesu nepavydetina situacija tikrai. Kantrybes Jums :/
Aciu, prireiks dar ilgai!
@Merida@ parašė:
Bet va man ydomu su tais pasimatymais... aš kažkaip galvoju seneliai meilę anūkų savo asmenybėmis, o ne apsilankymų kiekiu nusipelno... mano pačios tėtis grįžta kas…
Kai vaikai vyresni, tai taip, ne kiekybė, o kokybė svarbu
Bet kai vaikai dar mažiukai, tai ir kiekybė turi būti. Nes negali norėti pasiimti pusdieniui anūko, kurį matai kartą į porą mėnesių, nes realiai tada tu jam svetimas žmogus
lguc parašė:
Kai vaikai vyresni, tai taip, ne kiekybė, o kokybė svarbuBet kai vaikai dar mažiukai, tai ir kiekybė turi būti. Nes negali norėti pasiimti pusdieniui anūko, kur…
Vat kažkaip tas ryšys atsiranda... mano vaikai niekad nebijojo dieduko, net ir retai matydami... ir tas pusdienis jiem ne bėda... bet aš galvoju gal labai mažų ir nepalikdavau niekam... kažkaip man atrodo nerealu vaiką iki metų bent jau iš vos kažkam apart vyrą palikt
nu mamai palikdavau, kol nulėksiu į parde, bet sava mama yra mama... nors ir tai visokių būna...
Aš neatsistebiu kai kurių narių kantrybe su anytomis... neištverčiau ko nors neleptelėjus
nors vyro močiutei tenka leptelt... irgi pastoviai tąso mažiu, kodėl jis jos bijo, kodėl negali ji jo paniurkyt, o tas išsigandęs plėšias nuo jos...
Anytą jau per tiek metų pažinau, žinau, kiek ko pliurpt galiu... apmaudu, kad negali su žmogum visiškai atviras būt, bet priėmiau ją ir nebekvaršinu galvos... svarbiausia nėr labai piktybiška... tik išvarginta gyvenimo moteris, nes taip niekad ir negyveno savo malonumui.
@Merida@ parašė:
Vat kažkaip tas ryšys atsiranda... mano vaikai niekad nebijojo dieduko, net ir retai matydami... ir tas pusdienis jiem ne bėda... bet aš galvoju gal labai mažų ir n…
Ir tie leptelejimai kaip žirniai į sieną 🤷♀️🤣 savo mamai ir gražiuoju, ir piktuoju sakydavau - visvien savo daryt pirma. Tiesiog su laiku supratau kada ir ką sakyt geriausia, ko nesakyt 😉
Oj merginos, mes ir su nuotykiais. Mano vyras dirba uk, laiko Vilniuje pas tėvus mašina, praeitą šeštadienį parskrido, aš su mažąją pasitikau oro uoste ir nulėkėm mašinos pasiimti. Tai anyta iškėlė skandalą ko čia atsivilkom ir dar gavom priekaištą, kad vyras per dažnai pradėjo gryžti. Su mergaite, net ne pasisveikino 🙄 nors dar ketvirtadienį aiškino, kaip anūkių pasiilgo. Mažoji, tai net nelaiko juos seneliais. 🙄🙄🙄🙄🙄
black panther parašė:
Oj merginos, mes ir su nuotykiais. Mano vyras dirba uk, laiko Vilniuje pas tėvus mašina, praeitą šeštadienį parskrido, aš su mažąją pasitikau oro uoste ir nulėkėm m…
Tai gyvatė... Kokia vyro reakcija?
black panther parašė:
Oj merginos, mes ir su nuotykiais. Mano vyras dirba uk, laiko Vilniuje pas tėvus mašina, praeitą šeštadienį parskrido, aš su mažąją pasitikau oro uoste ir nulėkėm m…
Matyt masinytei turejo kitu planu tomis dienomis 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Jezau jezau.... koks jai skirtumas, kas kiek grizineja. Nors ir karta per savaite. Dziaugtusi bent jau sunu matydama
Ingka parašė:
Tai gyvatė... Kokia vyro reakcija?
O vyras, net nesureagavo.... tiesiog apsisukom ir išvažiavom.
AgnieteD parašė:
Matyt masinytei turejo kitu planu tomis dienomis 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Jezau jezau.... koks jai skirtumas, kas kiek grizineja. Nors ir karta per savaite. Dziaugtusi bent jau s…
Laimei neturi jie teisių
visada su jais buvo nesutarimai, bet iki tokio lygio pirmą kartą taip
AgnieteD parašė:
Panasiai 🤦🏻♀️ 😹😹😹 po to issitraukia kruvas indeliu ir krauna, krauna, krauna... nes 120 proc., kad as ne tik nelyginu, bet ir iprastom dienom negaminu. Arba vagau …
Tai sakykit čia jis nuo vaikystės serga ar mažas storas buvo?
vaivalink parašė:
Tai sakykit čia jis nuo vaikystės serga ar mažas storas buvo?![]()
Niekada nebuvo nei stambus, nei storas. Turi tevo sudejima. Identiski. Bet va kai tik pradejo su manim gyvent, susirgo 😹😹😹
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai