2021.12.26 14:55 (prieš 4 m.)
rūčiuks parašė:
Išties turbūt nėra didelės prasmės pykt dėl dovanų. Tik, kažin, būtų įžūlu į namus nesivežt tokio mini foteliuko-pandos? Namie mums jo nereikia, gali pas uišvius ir…
Aš jus puikiai suprantu. Ir tikrai jūs neperdedate. Nesutinku su tokiais patarimais, kad reikia nekreipti dėmesio, nusileisti ir t.t. tai ir jūsų gyvenimas, kodėl jūs klausote, taikotės su vyresniu žmogumi, patylite. O jis per savo principus negali ,ar nenorą egoistišką - negali jūsų paklausyti prašymų. Tai savanaudiškas ir manipuliuojantis anytos elgesys.
Praleiskite kelis metus šventes ne pas juos, padarykite kaip svajojate, išvykite. Jūsų šeimos gyvenimas prasideda, galite turėti savo tradicijas.
Mano pačios anyta labai labai kišosi, pradžiai taikiausi, nusileisdavau, atvirai moteriškai kalbėjau,prašiau. Pabandė per savo durną galvą net mano vyrą nukreipti prieš mane. Tada supratau viskas, gana. Negerbia, nenori, nereikia. Griežtai ir aiškiai pasakiau ką galvoju ir baigiau bendravimą. Nebesiunčiu nei vaikų foto, nei skambinu ir nesirūpinu jokiais jos reikalais (ji gyvena užsienyje) . Ir gerai jaučiuosi, tarsi kas nuimtų kokį nešulį nuo pečių 😉. Man jos netrūksta, aš gyvenu savo šeimos gyvenimą.
Jei santykiai toksiški, pagalvokite pirma apie save, savo emocijas. Gyvenimas per trumpas rūpintis tik kitų žmonių gerove 😉👌