2022.07.22 21:00 (prieš 3 m.)
bambucza parašė:
O kas čia blogo, kad norėjo eiti kartu? Nuvažiavo su šeima, drauge, kartu ir dabar vienai prie jūros vaikščioti.
O kas čia blogo ,jei tėtis nori nueiti su savo vaikais vienas ir apie tai pasako?
Mes buvom sutarę kad aš prisijungsiu su mažike kai pamaitinsiu. O anyta su mumis prie jūros jau 5dienos. Gal galima vieną kartą ir be jos nueiti, ypač kai ji kelia įtampą ir stresą man.
Tai kas čia blogo kad žmonės nori kažko kito, kas ne pagal anytos planą?!
Va apie kokį egoizmą aš kalbu.
Ir nekalbėkit man apie vyresnių žmonių pagarbą. Aš gerbiu žmogiškus žmones, o ši tokios pagarbos nebeverta. Aš negaliu čia visko išpasakoti. Bet nėra dienos kai dėl jos įžeidinėjimų,ar elgesio neverkčiau, o aš dabar turiu mąžą mergytę tik1,5mėn po gimdymo.
Kaip paprastas visai pvz. Paklausia sūnaus ko nori pietums, jis sako noriu kepenėlių, keptų. NA taip mes valgom, vaikai valgo skanu. Ji puola gaminti, nes nori viską dėl jo daryti,nori įtikti. Dar karta paklausia,kaip jas ruošti? Aš pasakau kad pakepti,sausai, paskui kepto svogūniuko. Nes aš srdžiu maitinu mažyle,visa su vaiku dabar. Tai ji supjausto labai smulkiai ir patroškina jas keptuvėje grietinėlėje. Tada vyras sako - o kodėl taip padarei? Ji ramiai atsako ,kad taip labiau ji pati mėgsta!!!! Ir tada pasako kad aš jai per daug pastabų duodu 😳
Tai kam klausti? Ar kas mane čia supranta?! Va iš kur kyla pykčiai, nes ji nieko negirdi,daro savaip viską apsoliučiai. Ir dar šneka sūnui kokia aš bloga.